Koliko vam je bitno tuđe mišljenje o vama?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Koliko vam je bitno tuđe mišljenje o vama i da li vam je uopšte bitno šta drugi misle o vama?

Ja obično kažem, da me ne zanima tuđe mišljenje..., mada..., nekada me nečije mišljenje i zaboli...
Da li je uopšte moguće biti ''imun'' na razna mišljenja okoline, koja se tiču nas?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nekada davno mnogo sam marila za misljenje drugih o meni ..ponekad bih dobila krila od pohvala ali bilo je i suza i briga zbog necijeg loseg misljenja o meni.
A onda kako je vreme prolazilo a ja malo bolje upoznavala ljude skontala sam da mi i nije mnogo stalo do svacijeg misljenja.
Bitno mi je sta misle ljudi koji me dobro poznaju ,koji se sa mnom druze,zive i rade, a ne misljenje nekih ljudi koji me uopste ne poznaju ili me povrsno poznaju a donose sud o meni i mom ponasanju.
Mnogo puta sam videla i sta radi sujeta i tracevi koji znaju da uniste neciju reputaciju iz ciste ljubomore, ali i da te izmisljotine ne mogu promeniti (dobru u losu) sliku prema meni kod pravih prijatelja i kod ljudi do kojih mi je stalo i onih kojima je do mene staloyes3

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Svakako da zavisi cije misljenje. Kada su u pitanju osobe za koje znam da dobronamerno komentarisu mene, moje ponasanje spremna sam da saslusam ali tesko da ce se bilo sta promeniti, menjamo se zbog nas, kad sami osetimo potrebu a ne zbog drugih. Skloni smo da cesto donosimo misljenja o drugima ( i losa i dobra ) bez nekog "temelja" tako da mislim da ne treba previse obracati paznju na tudja misljenja. A i svako ima neko svoje misljenje i svoj stav pa gde bi nam bio kraj kad bi na sve obracali paznju wacko2

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Jako mi je bitno tudje misljenje o meni yes3
Salim se naravno ;):)

Ja vec znam kakvo misljenje ljudi imaju o meni cujem od drugih ljudi sta se prica o meni smile3
Opet se salim;):)

Sad ozbiljno prvi put kada me ljudi sretnu malo se distanciraju od mene mozda cak i plase a vec kada me bolje upoznaju onda se super druzimo,salimo,zezamo i uglavnom imaju lepo misljenje o meni.:)

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Mišljenje drugih ljudi mi je potpuno nebitno. Sve što radim, radim zbog sebe, a ne zbog drugih. Kada nekom pomažem, pomažem jer se nakon toga dobro osjećam, a ne zato da stvaram neki svoj imidž.
Jedino ljudima koje cijenim volim objasniti neke svoje "mušice". Napr otkačeni smisao za humor. Meni je isto svadba i sprovod. Sve je to život. I svugdje mogu naći povod za šalu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja sam malo popio. :mrgreen: Baš me briga šta mislite o tome, meni lepo. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Što je čovek sigurniji u sebe, manje ga dotiču mišljenja drugih...Naravno, uvak nas neko mišljenje može ''dotaći''. To mišljenje može biti dobronamerno, ali za nas neočekivano, pa ga je jednostavno teško prihvatiti na ''prvu loptu'', pogotovo ako dođe od osobe čije mišljenje cenimo. Nije bitno šta mi kažu, bitno je ko mi kaže. Srećom, dobre nemere uglavnom prepoznajem, loše namere i ne čujem....

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
Bitna su mi samo ona misljenja koja dolaze od mojih najblizih,:girl_in_love: a za ostala, udju u jedno i tako izadju brzo kroz drugo uvce, jer na pocetku ti i nije svejedno ali kasnije postanes imun(a) i shvatis da jednostavno nemozes se svidjeti svima i ako si u principu jedna veoma o.k. i prijatna osoba...

Natrag