Koliko dugo studiramo?

Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
65
pa meni je evo 6ta godina, moram da priznam:dance3:

nadam se da nisam jedini:-x

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Trenutno sam 2. god, Visha ptt, traje 3 god al kod mene ce trajati 4god sigurno :D

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Mislim, da bi "Bolonjci" trebali da završavaju i pre roka! Ako ti pola ocene predstavlja prisutnost....U pitnju je samo konačna ocena... A "privatnjaci"...Oni su tek...

ps čast izuzetcima

Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
65
Ja nisam bolonjac, ali u pravu si..
Medjutim postoje profesori koji primenjuju "svoju" bolonju, i ne poštuju pravila do kraja, eto na primer to da ti je prisutnost pola ocene, nego si prisutan cele godine a on ti ipak neda taj broj poena koji ti sledujem..
Jednostavno može mu se... Bar je tako kod bolonjaca na mom fakultetu:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
ja 3 godina FTN - e2 - racunarstvo i automatika (trebo bit 4 obnovio prvu) a i ne zuri mi se da zavrsim nesto brzo ... LEPO mo vako :)))

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
Mislim, da bi "Bolonjci" trebali da završavaju i pre roka! Ako ti pola ocene predstavlja prisutnost....U pitnju je samo konačna ocena... A "privatnjaci"...Oni su tek...

ps čast izuzetcima

trebalo bi da je tako,ali na zalost,to je samo na papiru,a i ono da se polaganjem kolokvijuma stice uslov za prolaznu ocenu nema pojma,na mnogim predmetima imamo kolokvijume samo da bi ih imali,a ne uticu na zavrsnu ocenu..iskombinovali u stari sistem i bolonju i to lici samo na haos-Srpska bolonja,odrase nas kao majmune.

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Uh... Šta reći? sorry​

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Steta sto po pravilima ne moze samo smajli umesto odgovora, mislim da bi najblizi bio ovaj wacko2 - da docara situaciju :dntknw:

Natrag