Član
Učlanjen(a)
05.09.2010
Poruka
35
koji je antivirus najkvalitetniji,kako da prebacim antivirus program na duže od mesec dana

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
NOD 32 je ako ne najbolji ,onda bar naj popularniji.
Mozes ga skinuti odavde NOD 32.
A licence i programe za njegovo produzavanje odavde NOD 32 licence.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
koji je antivirus najkvalitetniji,kako da prebacim antivirus program na duže od mesec dana

Ovo je diskutabilna tema i opsirna.Po meni Kaspesky internet security 2011 je najaci antivirus ali on ne ide na slabu masinu jer ce je zagusiti onda kao alternativu instaliras Eset Nod Smart security.Tesko da ti licenca od pomenutih antivirusa potraje duze od mesec dana to mozda uspeva sa Eset Nodom samo ne uvek jer firme koje prave antiviruse stalno proveravaju validnost kljuceva.Moja konacna preporuka je da uradis ovako:Instaliraj Eset Nod kada zavrsis instalaciju onda instaliraj ovaj program koje ce prilikom svakog pokretanja racunara proveravati licencu i ako nije validna postavice novu.Ovaj program ima opciju iskljucivanja da ti se svaki put ne podize sa sistemom vec da ga ti rucno pokreces kada vidis da ti licenca vise nije vazeca.Evo ti link sa koga ces da skines pomenuti

http://megaupload.com/?d=71YGDF6UChecking ...
Live Links : 0/0

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.440
Nadopuna: Nod 32 licence i generatori

strana 31; post od nikolica59 ili tamaranikolic. Ja ga koristim odnedavna bez problema. Ako ti požuti napravi ovo: klik na protection status i klik na mjesto gdje ti piše here. Stranicu na koju te pokušava spojiti jednostavno izbaci jer ti je već 100% pozelenio. Pozdrav.

To ti je program TNod User & password finder. Uvijek izaberi opciju na maksimalno vrijeme. Kad ga instaliraš nalazi se u start, all program. Uostalom, vidjet ćeš.

Poslednja izmena:
Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Nadopuna: Nod 32 licence i generatori

strana 31; post od nikolica59 ili tamaranikolic. Ja ga koristim odnedavna bez problema. Ako ti požuti napravi ovo: klik na protection status i klik na mjesto gdje ti piše here. Stranicu na koju te pokušava spojiti jednostavno izbaci jer ti je već 100% pozelenio. Pozdrav.

To ti je program TNod User & password finder. Uvijek izaberi opciju na maksimalno vrijeme. Kad ga instaliraš nalazi se u start, all program. Uostalom, vidjet ćeš.

I ja koristim TNod radi savrseno!!

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Eset smart security + TNod User & password finder (za automatsko traženje ključeva, kod mene radi već duži period) + Malwarebytes Anti malware

Natrag