Koji stampac da kupim

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
treba mi neki stampac imam neki krs pa je vreme da ga promenim

imam ogranicen budzet do nekih pet, sest, sedam hiljada

meni treba samo da stampam tekst

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
kupi jedan fin cannon ili epson . jeftini su, a za njih mozes naci i zamjenske kertridze koji su skoro pa dzabe mozes ih naci po cijenama od oko 50 do 100 eura. i prije kupovine printera raspitaj se da li za njega postoje zamjenski kertridzi i onda kupuj.

Član
Učlanjen(a)
22.04.2010
Poruka
51
CANON PIXMA MP250 multifunkcijonal ja ga koristim i jako sam zadovoljan [url=http://www.fotorola.com/][/URL] cjena je oko 65 eura

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

cjena ketridza:
crni 14 eura
color 19 eura
[url=http://www.fotorola.com/][/URL]

Dodato posle 5 minuta:

kod nas u bosni je bog HP zbog cjene i odrzavanja a imas ketridze kupiti u svako doba dana i svi ga servisiraju to je stampac broj 1 kod nas ali ja ne kupujem stvari koje svi uzimaju samo nemoj uzeti lexmark jer su ketridzi skuplji od samog uredjaja jedino ako oces da kupujes stalno stampace pa da ih koristis za jednokratnu upotrebu haha pozz

Dodato posle 11 minuta:

i kupi ovo 3 u 1 stampac,skener i kopir ovaj radi i slike extra ja kad sam ga kupovao mala je razlika bila u cjeni izmedju multifunkcijonalnog uredjaja i samo stampaca neki 20 eura tako razmisli sta kupiti uzmes ovako nesto pa moze kopir i skener nekad zatrebati

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
13
Pa sve zavisi za sta , naprimer ako puno printas onda je bolje Canon jer su jeftinije boje i ima zamenskih koje funkcionisu , ali i on ima svoje mane ako se nekoristi cesto i ako su u njemu zamenske boje znaju da zapeknu ,U tom pogledu bolji je HP kojem boje NIKAD ne zapeknu kojeg ja imam , a kod njega je najgore sto su boje jako skupe( crna 20e ,šarena 22e) jebiga kada sam ga kupovao bio je jeftin a kasnije sam saznao sta je fora u tome, ja dosad nisam nasao zamenske s kojima je on hteo da radi.

Natrag