Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najbolji program za skidanje filmova je po meni "VUZE"(Torrent Client)(plava zaba )Ako neko zna neki program, bio bih mu zahvalan.
http://www.vuze.com/
Oduvijek koristim utorrent 2.2.1 Build 25130 i nikada mi nikakvu štetu nije napravio. Novije verzije utorenta filuju reklamama. Po meni najbolji program za torent sajtove a za ostale sajtove bez premca je Internet Download Manager. Ovo je moje skromno mišljenje ali ukusi su različiti
Sad odosmo malo van teme.. Kolega @sHAKaJaada™ je odavno napravio tutorial kako iskljuciti reklame u utorrent-u.
odete u prefferences, klinete na advanced options, ukucate offer, i onda cete videti sta i kako ide... Postavite false, nule i jedinice gde treba, resetujete, ili ubacite drgui feed za bundles itd..
Ja ga koristim godinam.Samo treba paziti odakle skidas nesto i kao sto rekoh od 20h do23h ide malo sporije,posto je tada veca navala.Ako smo već otišli van teme moram onda da se nadovežem. Šta fali verziji utorrent 2.2.1 Build 25130. Ne moram da ulazim u podešavanja i da gubim vrijeme na to. Instaliram kao Mozillu Firefox ili neki drugi program...Prilikom instalacije odštikliram opciju za nadogradnju i to je sva priča. Ne razumijem zašto mislite da je novija verzija programa bolja nego stara. Obje verzije završavaju posao.