Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najveći "udarac" takvim osobama je ne pokazivati emocije, znači ravnodušnost!!! Više "peče" i od prezira i od mržnje...licemerje deset mesta prazno, jedanaesto može a i ne mora biti popunjeno... licemerje prezirem evo baš sad, kod mene u prizemlju sedi jedna takva osoba.....ne mogu da siđem, ne želim da gubim vreme sa takvim ljudima, nadam se da više neće dolaziti smile3
ne mrzim nikog u najgorem slučaju sam ravnodušna, baš zbog toga me i povređuje takvo ponašanje...kad bolje razmislim ničim izazvano :vorred: odoh samo da vidim sme li da me pogleda u očiNajveći "udarac" takvim osobama je ne pokazivati emocije, znači ravnodušnost!!! Više "peče" i od prezira i od mržnje...
Ne,ne, to nije ravnodušnost... Ima jedna fantastična izreka u našem jeziku: "Prolaziš pored mene kao pored turskog groblja"!ne mrzim nikog u najgorem slučaju sam ravnodušna, baš zbog toga me i povređuje takvo ponašanje...kad bolje razmislim ničim izazvano :vorred: odoh samo da vidim sme li da me pogleda u oči
ova nema pojma da je "provaljena" polako samo će joj se reći...Ne,ne, to nije ravnodušnost... Ima jedna fantastična izreka u našem jeziku: "Prolaziš pored mene kao pored turskog groblja"!