Koje servere koristite za download ili upload ?

Član
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
482
POZZ svima pa da vas pitam koji su po vama najbolji serveri za downl. ili upload ? Za sada koristim megaupload manager za upload posto je free rapidshare prso a dobar je i hotfile ne znam za fileserve kakvi su ? smile3:Dsmile3

Učlanjen(a)
27.09.2009
Poruka
983
megaupload su po meni najbolji uvek mi je puna brzina a i ne trazi pass za svaki rar kada se skida
za razliku od hotfile,fileserve,.megashares...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Koristim RapidShare i Megaupload i njihove managere u većini slučajeva.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
megaupload su po meni najbolji uvek mi je puna brzina a i ne trazi pass za svaki rar kada se skida
za razliku od hotfile,fileserve,.megashares...

trazi, trazi . sve zavisi sta skidas i ko je postavio. skidam trenutno jednu seriju i lik je postavio jedna epizoda jedan link i za svaku epizodu ili link moras ukucati pass koji je on odredio ,a isti je pass za sve linkove tj epizode. jos da napisem da skidam jdownloader -om iako mislim da bas nema nikakve veze sa cim skidam.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
27.09.2009
Poruka
983
trazi, trazi . sve zavisi sta skidas i ko je postavio. skidam trenutno jednu seriju i lik je postavio jedna epizoda jedan link i za svaku epizodu ili link moras ukucati pass koji je on odredio ,a isti je pass za sve linkove tj epizode. jos da napisem da skidam jdownloader -om iako mislim da bas nema nikakve veze sa cim skidam.
ok ali ja do sada sto sam skidao megaupload linkove u 90% mi nije trazilo nikakav pass a hotfile u 90% jeste
preko noci nabacam linkove u jd i ne moram da sedim pored komp

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
sve ti to zavisi od uploadera do uploadera. za megaupload, a hotfile trazi obavezno . sve ti se svodi na isto cim si free u frci si.

Učlanjen(a)
27.09.2009
Poruka
983
sve ti to zavisi od uploadera do uploadera. za megaupload, a hotfile trazi obavezno . sve ti se svodi na isto cim si free u frci si.
naravno, ali megaupload mozes i da nastavis skidanje kada ti pukne veza kao na torentu npr juce sam skidao fallout i pukla mi veza na 600mb linkovi od 1gb pokrenuo sam ponovo jd i ono je nastavilo skidanje
pozz...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156

Zašto ukucati pass svaki put kad jdownloader ima mogučnost da upišeš pass i više te ne traži

Prilozi

• JDownloader.jpg
    JDownloader.jpg
    44,9 KB · Pregleda: 30
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
zato sto to nije pass za raspakivanje nego za uspostavljanje veze.

Natrag