Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
megaupload su po meni najbolji uvek mi je puna brzina a i ne trazi pass za svaki rar kada se skida
za razliku od hotfile,fileserve,.megashares...
ok ali ja do sada sto sam skidao megaupload linkove u 90% mi nije trazilo nikakav pass a hotfile u 90% jestetrazi, trazi . sve zavisi sta skidas i ko je postavio. skidam trenutno jednu seriju i lik je postavio jedna epizoda jedan link i za svaku epizodu ili link moras ukucati pass koji je on odredio ,a isti je pass za sve linkove tj epizode. jos da napisem da skidam jdownloader -om iako mislim da bas nema nikakve veze sa cim skidam.
naravno, ali megaupload mozes i da nastavis skidanje kada ti pukne veza kao na torentu npr juce sam skidao fallout i pukla mi veza na 600mb linkovi od 1gb pokrenuo sam ponovo jd i ono je nastavilo skidanjesve ti to zavisi od uploadera do uploadera. za megaupload, a hotfile trazi obavezno . sve ti se svodi na isto cim si free u frci si.
trazi, trazi . sve zavisi sta skidas i ko je postavio. skidam trenutno jednu seriju i lik je postavio jedna epizoda jedan link i za svaku epizodu ili link moras ukucati pass koji je on odredio ,a isti je pass za sve linkove tj epizode. jos da napisem da skidam jdownloader -om iako mislim da bas nema nikakve veze sa cim skidam.