Koja vam ja najbolja scena iz filma?

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Film "Let iznad kukavičjeg gnijezda". Scena: dnevni boravak u ludnici, glavna sestra zabranila gledanje tv prijenosa utakmice i poništila glasanje, pacijenti očajni. I tada ustaje Jack Nicholson, gledajući u isključen televizor počinje "prenositi" utakmicu, pacijenti se polako počinju okretati prema UGAŠENOM televizoru, počinje stidljivo navijanje, pa glasnije, pa još glasnije, a nakon što Jack proglasi gol sve eksplodira u kriku, veselju, plesu.......

Malo sam se zanio, ali to je zbog mlađih, koji nisu gledali ovaj fantastičan film. Ako ovo potakne i jednu osobu da pogleda film današnji dan nisam proćerdo džaba.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Film "Let iznad kukavičjeg gnijezda". Scena: dnevni boravak u ludnici, glavna sestra zabranila gledanje tv prijenosa utakmice i poništila glasanje, pacijenti očajni. I tada ustaje Jack Nicholson, gledajući u isključen televizor počinje "prenositi" utakmicu, pacijenti se polako počinju okretati prema UGAŠENOM televizoru, počinje stidljivo navijanje, pa glasnije, pa još glasnije, a nakon što Jack proglasi gol sve eksplodira u kriku, veselju, plesu.......Ona kurva od glavne sestre poludi i počinje lom.

Malo sam se zanio, ali to je zbog mlađih, koji nisu gledali ovaj fantastičan film. Ako ovo potakne i jednu osobu da pogleda film današnji dan nisam proćerdo džaba.

Pre neki dan je bio na TV

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Svaka čast majstore. Mi stari pišemo pola sata , a mladost samo trepne okom i evo slike. Hvala.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Nema frke,sviđa mi se muvi. Samo koliko sam ih odgledao ne znam šta bih postavio...
To ti je ono kao vicevi...Čuješ ih milion,večeras pročitaš veliku antologiju viceva,sutra se nečeš sećati ni jednog...Samo će se sećati tvoja vilica.
Ali evo nešto što me u poslednje vreme fasciniralo

...kraj klipa,naopako.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ima ih dosta .... Ali, ajde kad biram ovako na brzaka, evo neka bude ova:

Natrag