Šta je novo?

Ko su najgori navijači u Americi?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Ko su najgori navijači u Americi?

Izvor: B92, GQ


Poznati svetski magazin GQ obavio je istraživanje ko su najgori navijači u Sjedinjenim Državama.
7072527314d87caab89eca813758267_extreme.jpg


U istraživanju su uzeti svakakvi načini ponašanja, kako na sportskim dešavanjima, tako i van njih, a titulu su podelili navijači Filadelfija Iglsa i Filadelfija Filiza, timova u NFL ligi i u MLB ligi u bejzbolu. Kao razlog takve odluke navedeno je da vole da vređaju svoje igrače, i da su čak su zviždali i igraču koji je Filizima doneo poslednju titulu dok je dobijao svoj šampionski prsten.

Uz to, na jednoj od utakmica desio se najgnusniji incident u istoriji sporta, po mišljenju magazina, kada se jedan pijani navijač ispovraćao na 11-godišnju devojčicu. Bar zbog toga zaslužuju titulu najgorih navijača, zar ne? Možda čak i u celom svetu, a sami uporedite dešavanja na terenima u Evropi.

Treće mesto zauzeli su navijači košarkaškog tima Univerziteta Zapadne Virdžinije , a na listi su se, između ostalih našli i i fanovi Ouklend Rejdersa, košarkaša Univerziteta Merilenda, Boston Red Soksa, košarkaša Djuk Univerziteta, Njujork Jenkisa, Montreal Kanedijensa, Dalas Kaubojsa i Los Anđeles Lejkersa.
 
Top