Ko je jači od ovog petogodišnjaka? (video)

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Ko je jači od ovog petogodišnjaka? (video)

Petogodišnji Rumun Đulijano Stroe oborio je rekord u izvođenju vazdušnih sklekova.

v161649p0.jpg

Stroe, kojeg je obučavao otac gimnastičar od kada je prohodao, zaprepastio je gledaoce državne televizijske stanice kada je za skoro dvostruko nadmašio trenutni rekord od 12 "vazdušnih sklekova", tačnije sklekova tokom kojih noge ne dodiruju pod.

Đulijano je prošle godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda kada je razdaljinu od deset metara prešao hodajući na rukama dok je među nogama nosio teški loptu.

Pogledajte koliko je jak ovaj mališan.

[YOUTUBE]ZnR98GdlDbQ[/YOUTUBE]

Izvor: Mondo

Član
Učlanjen(a)
28.12.2009
Poruka
148
Strasno! On je samo dete a ovaj njegov otac ocigledno ima neki psihicki problem. Jos samo Kinezi rade slicne "eksperimente" na deci al ovaj covek je i njih zeznuo. :(

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
jadno malo :(
i moj komentar je bio sad bih ja njegovog ćala ovog što snima naterala da radi sve ovo, misleći da je u pitanju neki psihopata sa pivskim stomakom, ali posle čitam gimnastičar...pa oni i kreću sa treninzima sa 3-4-5 godina ako žele da naprave neke značajnije rezultate...kumica moja ide već 3-4 godine na gimnastiku...sad je prvi razred

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
Mislim da sam gledala na TV neki prilog o njima. Mali u tome uživa. Obožava da vežba. Jeste da sve to malo "nezdravo" deluje za dete njegovog uzrasta, ali definitivno će biti vrhunski sportista.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Meni je ovo preterano.To su ne ostvarene ambicije roditelja.Do koje granice ce ga forsirati?Dok mali ne pukne.Treba negovati i podsticati talenat i rad na njemu,ali ipak mi je to preterano.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Meni mali već sad izgleda kao zverko, ko zna u kakvu će budaletinu izrasti...

Natrag