Kežman: "Francuzi se plaše gostovanja u Beogradu"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Kežman: "Francuzi se plaše gostovanja u Beogradu"
30. avgust 2009.

matejakezman2549020090522164349.jpg

Po nekadašnjem reprezentativcu i fudbaleru Pari Sen Žermena, Les Bleus su svesni da nisu favoriti. Uzdaju se u Riberija, naša šansa Galas koji je sklon kiksevima.
Mateja Kežman prenosi raspoloženje iz Francuske, pred meč sa Srbijom u kalifikacijama za SP 2010.

„Francuzi su veoma realni, svesni su da nisu dominantni kao pred deset godina i to im teško pada. Stiče se utisak da se plaše Srbije. Stalno napominju da je Vidić jedan od najboljih odbrambenih igrača na svetu, govore u superlativima o Dekiju Stankoviću i Milanu Jovanoviću“, kaže fudbaler Pari Sen Žermena.

Po njemu, Francuska nije favorit.

„Mi stvarno nemamo razloga da strepimo, u Beogradu protiv ovakve reprezentacije Srbije, Francuska će teško dobiti meč. Nisu oni sila kao nekad. Treba se pripaziti Riberija i Anrija, a šansa za Srbiju je Galas, koji je odigrao svoje najbolje dane i često greši“, kaže Kežman.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.08.2009
Poruka
80
Svi na marakanu 9 septembra da pokazemo Francuzima ko je bolji !! :)

Član
Učlanjen(a)
25.07.2009
Poruka
2
Ako hocemo da se pokazemo kosmo u pravom smislu rijece moramo ih pobjedit ni nerjesen rezultat ne dolazi u obzir trebamo ih zgaziti!!!

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ja mislim da su Francuzi dosta odlabili ovih godina i da imamo dobre šanse da ih dobijemo sad na Marakani uz pomoć navijača i sve to :)

Natrag