Kameron Dijaz: "Kupila sam drogu od Snup Doga"

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Konzumirali marihuanu u srednjoj školi

Kameron Dijaz: "Kupila sam drogu od Snup Doga"

Izvor: Blic I. Kešanski | 20. 01. 2011. - 20:55h | Foto: Reuters

LOS ANĐELES – Holivudska glumica Kameron Dijaz (38) izjavila je da je koristila marihuanu i da ju je jednom prilikom u srednjoj školi kupila od Snup Doga.
39035_kameron-diaz01-reuter-lucas-jackson_f.jpg

U emisiji “Lopez Tonight”, glumica je promovisala film “Green hornet”, a pričala je i o svom drugom novom filmu “Bad teacher”, u kome glumi problematičnu učiteljicu koja voli da puši džoint.

Uloga joj nije predstavljala problem, s obzirom na to da je i sama nekad konzumirala marihuanu.

Ona je u srednjoj školi, u koju je išla zajedno reperom Snup Dogom, često koristila marihuanu.

“Išli smo u školu zajedno, on je stariji od mene godinu dana. Bio je veoma visok i mršav, sa gomilom repića i pletenica na glavi. Prilično sam sigurna da sam od njega nabavila travu. Sigurno je tako”, rekla je glumica.

Zvezda filmova “Šta je to sa Meri” i “Čarlijevi anđeli” u filmu “Bad teacher” igra sa svojim bivšim dečkom Džastinom Timberlejkom.

Dijazova je od prošle godine u vezi sa igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom. Ona je debitovala na filmu u komediji "Maska", gde joj je partner bio Džim Keri.

Natrag