Kako ubaciti teme za sprej u C.S.1.6. ?

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Pozdrav
Kako se ubacuju teme za sprej za crtanje grafita u Counter Strike 1.6 ?
Pored onih što dođu u igrici vidio sam još mnogo raznih pa me zanima na koji način se to dodatno ubacuje.

Unaprijed zavaljujem

Član
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
35
Dosta nas ima naviku da kad ubije nekog ili zavrsi partiju "pljucne" svoj sprej na zid ...
Default sprejevi su vec postali dosadni, a postoji mogucnost ubaciti skoro bilo koju sliku ...

Za to vam je potreban program HLTagConverter ...
Mala napomena: slika spreja mora biti u jako niskoj rezoluciji, tako da ne predlazem da stavljate neke slicice sa sitnim detaljima ili tekstom ...
Evo slika koja obelezava dozvoljene velicine:

i dimenzije slike moraju biti deljive sa 8 ...
Na svu srecu o tome ne morate preterano mnogo da brinete, posto HLTagConverter odradi sve za vas ...
Velika napomena:na spreju nista ne bi trebalo da bude plavo, posto HalfLife detektuje plavi wad kao providnu texturu !

Znaci za pocetak vam je potrebna neka slika (nije bitna rezolucija, zato sto HLTC odradi sve za vas) ...
Kad pokrenete program, idete na 1. Open Image i pronadjete vasu sliku ...
Posle toga idete 2. Adjust image i program vam automatski podesava najbolje dimenzije koje bolje da ne dirate ...
Ispod toga kliknete na dugacko dugme na kom pise "This tool will allow you to make blabla" i posle toga "Apply changes ... "
Kad ste to izabrali, idete na 3. Save Tag i birate drugu opciju "Export to WAD file" ...
Fajl sacuvate za pocetak na desktop i ime fajla MORATE staviti: "tempdecal.wad" ...
taj fajl kopirate u cstrike folder koji se nalazi u instalaciji CS-a ...
Najlakse je doci do cstrike foldera tako sto cete ici desni klik na ikonicu Countera, properties pa Find Target, pa udjete u folder cstrike i tu prekopriate vas tag (ako se pojavi da fajl vec postoji, idete overwrite) ...
Poslednji i najvazniji korak:idete desni klik na tempdecal.wad -> properties i ukljucite read only !
Ako to ne uradite, sprej ce vam nestati i moracete sve ispocetka!
Ako ste uradili to, udjite u CS i isprobajte vas novi sprej ...
Jos jedna napomenavas sprej se nece pojaviti u Options u onom meniju gde birate sprej, tako da se ne obazirite na to ...

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
999vlada hvala na ovom detaljnom objašnjenju,stvarno si se potrudio.
Još jednom thanks.

Član
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
42
Pozdrav
Kako se ubacuju teme za sprej za crtanje grafita u Counter Strike 1.6 ?
Pored onih što dođu u igrici vidio sam još mnogo raznih pa me zanima na koji način se to dodatno ubacuje.

Unaprijed zavaljujem

ides u downloads i ides run, pa open image - stavis sliku koju zelis...
onda - adjust image i apply changes...
i onda save tag i sacuvas u wad-u, samo moras da stavis ime da bude -tempdecal.wad
to ce ti se sacuvati na desktopu-u
onda to kopiras i fasciklu cstrike i ides properties i Read-only i OK
i ides u cs i to je to
Kod:
[/FONT][/COLOR][url=http://www.mediafire.com/?9btkn99qv8knvil]HL Tag Converter.exe[/url][COLOR=#333333][FONT=arial]

Natrag