Kako skinuti nesto sa yu tuba?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
789.JPG Instaliraj na mozzili add ons DOWNLOADER HELPER..klikni recimo na medium mp4..i spakuj ga de ti oces..prvo pusti video..i klikni u desnom cosku na ikonicu download helpera..EVO SLIKE PRIMERA...

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Najbrže pomoću KepVida. u drugom prozoru otvori sajt KepVid i u polje URL prekopiraj link sa YT dat će ti mogućnost da izvršiš konvertovanje u željeni format i tako skineš spot, muziku itd

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Imas "Internet Download Manager",skida brze od ijednog drugog downloadera,ali nie besplatan,ali ima trial verzija na mnogo mesta,a za konvertovanje "Foemat Factory",on je besplatan i dobar program.

Učlanjen(a)
27.06.2013
Poruka
4
Hey,ne znam gde da pitam,pa cu ovde
kako da izbacim igricu kad je nema u Control Panel,konkretno, skinuo sam Need for Speed Rivals preko nosTEAM sajta,onda sam je raspakovao(i valjda ujedno i instalirao???) u Program Files, sad hocu da je izbacim iz kompa,al neznam kako,jer je nema u Control Panel(pa ne mogu ono standardno unistall).Instalirao sam i CCleaner,al opet nece,jer uopste ne vidi da je ta igrica instalirana. Dal da izbrisem to sto je raspakovano u Program Files ili treba nesto drugacije???

Član
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
175
Mislim da je to neka vrsta instalacija koja se uninstalira samo tako sto obrises direktorijum gde je raspakovana, 99% da je tako, ako bas zelis mada mislim da ni on nece da je pronadje, probaj sa Revo Uninstaller

Poslednja izmena:
Natrag