Šta je novo?

Kako se registrovati na Spotify???

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
20.835
Kako se registrovati na Spotify???

6a06dd4ec3fd459c83f9007501af1c93.png


To je pitanje koje mozda dosta vas muci....

Streaming postaje sve popularniji način za slušanje muzike – a Spotify je najpopularniji besplatni streaming servis na svetu. Spotify naravno nije zvanično dostupan u Srbiji, ali postoji način da se zaobiđe ova virtuelna barijera.


Za one koji ne znaju, streaming konkretno znači da se nijedan fajl, odnosno pesma u ovom slučaju, ne skladišti lokalno, tj. na vašem kompjuteru ili telefonu, već se kompletno nalazi onlajn, u tzv. cloud-u. Ovo je vrlo, vrlo praktično iz 2 razloga: memorija i brzina. Samim tim što se pesme ne skladište lokalno, ušteđuju se potencijalni gigabajti memorije, a neverovatnom lakoćom se dolazi do novih pesama.

Spotify je najbolji i najpopularniji servis ove vrste, i pritom je besplatan. Međutim, problem je u tome što Spotify nije dostupan svuda u svetu, pa je tako zaobišao i nas. Ali, postoji caka. Evo šta treba da uradite:

Skinite Spotify softver i instalirajte ga

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Skinite Tunnelbear aplikaciju i instalirajte

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Pokrenite Tunnelbear, registrujte/ulogujte se i izaberite United States sa menija, i uključite ga
Sačekajte par minuta i registrujte/ulogujte se na Spotify
Ugasite Tunnelbear

Uživajte!

Ukoliko vam je ovo komplikovano, postoje i alternative koje su dostupne na Balkanu kao što su Deezer i, Google Play Music. Deezer je već popularan u Srbiji zbog kampanje sa Telenorom, i on predstavlja odličnu lokalnu alternativu Spotify-ju jer funkcioniše slično i besplatan je...
 
Top