kako se ljubi ?

Član
Učlanjen(a)
10.11.2011
Poruka
5
E ovako jednostavno do sada nisam imao neku potrebu i nisam se mnogo majao oko toga da moram imati curu i to, ali mi se zasvidjala jedna cura i znam da imam sanse kod nje a do sada sam samo imao jednu curu na jedno vece i to na nekoj pijanoj zurci pa mi je potrebna mala pomoc ;) znaci ukratko sta i kako.

Kako vama obicno izgleda prvi poljubac sa nekom osobom ? kratke korake znaci prvo na blic pa onda i to malo pojasnite sta i kako raditi :D hvala svakome. inace imam samopouzdanja i to nije problem i verujem da ce sve biti samo od sebe i to ali sada bih malo i u teoriji.

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
2
Prvi poljubac? Pa to najlakse ide nekako uz neku zurku gdje se malo popije i opusti. Inace je dobro uz neki film gdje se izlezavate, naslanjate jedno na drugo pa vam lica budu i blizu jednu drugog. Posle kojeg pogleda u oci, pasce onaj jedan duzi pogled (koji sekund, sto znaci da odobrava =)). Tada ce poljubac pasti i sam od sebe, prirodno. A ako se joj blizu, i gledas je u oci, a ona skloni pogled, onda ili nece ili je stidna. Uglavnom, tada vjerovatno nije dobra prilika. Nadam se da ti je kol'ko, tol'ko pomoglo =)

Član
Učlanjen(a)
06.05.2011
Poruka
4
Ne znam šta bi ti rekla,:???:
Prvi je poljubac je jako teška tema, po meni poljubac se treba dogoditi na početku veze.... stoga pozovi je par puta na sastanak, da vidiš kakva je i sviđa li ti se, a onda ako uvidiš da se super slažete onda je pozovi u kino, na piće, uz laganu priču spontano je poljubi, važan je i kontak očiju, ako ne otvori odmah oči, to je znak da joj se dopao poljubac i tad je poljubi opet,ako te gleda nježno to je znak da se i ti njoj sviđaš, moj savjet ti je, da je poljubiš nježno, nemoj napadno, neka zna da ti nešto znači, ako skrene pogled i pokuša promjeniti temu to je znak da se tome od tebe nije nadala i da joj se ne sviđaš.Tada će poljubac dobiti na važnosti, jer ako je i njoj a i tebi ugodno, ako se dobro osjećate zajedno tada će taj poljubac označavati prlazak na višu razinu, mi volimo kada prvo upoznamo, kada smo prvo prijatelji sa svojim dečkom, jer tada znamo da nas zaista volite, poštujete, da vam možemo vjerovati!
Eto, nadam se da sam ti bila od pomoći!!!!!

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
98
VAmia ti je dosta toga rekla, ali evo da ti i ja pokušam dati savjet: nemoj da se previše bojiš kako će i na šta to sve ličiti jer ćeš vjerovatno onda biti u grču i to neće biti to. Jednostavno se opusti. Nije to tako strašno, mada znam kako se osjećaš. Misliš "šta ako ne bude kako ona očekuje, šta ako ispanem glup, neznalica, smotanko i tome slično....." Ali budi siguran da ako dođe do prvog poljupca, znači da si joj drag i da u njenim očima nećeš izgledati glupo nego možda samo malo simpatično smiješno. Sve u svemu, ne boj se, to je samo jedan prag koji moraš preći a k'o što jedna poslovica kaže "što se mora, nije teško". :)

Natrag