Kako se hraniti?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ustanete ujutro...nekome je jutro u 7h nekome u 9 a nekome u 2 popodne...ali svi moraju da jedu nešto.
Jutros sam ustao i odmah se majka pojavila u sobi da mi kaže da što pre sednem na biciklu i odem do centra,ocu se ugasio auto i neće da upali...2 kilometra na bajsu do njega...čekanje 15 minuta,guranje automobila 1km a sve to na 40*C...
Kada sam došao kući jedva sam pojeo pola kriške hleba...i to sam pojeo jedva...gušio sam se u hlebu 10 minuta

Dakle kako ja da jedem na bolesnih 30 stepeni u hladu? Ima li neko hladno jelo...šta da izbegavam...
Salamu na hlebu toplo preporučujem da ne jedete na ovim vrućinama...Kad bih bilo zdravo doručkovao bih sladoled...

Kako se vi borite?

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
E, brate moj, ja sad sisao sa traktora da doruckujem, a poceo sam u osam da radim.
Jbg, dorucak je svakako najvazniji obrok, a, evo, mi ga preskacemo ili odlazemo za kasnije doba dana. Ipak, imam zaliha na stomaku, pa organizam ima sta da trosi... Hehehe... Inace, jedem samo domacu hranu, piletinu, svinjetinu, jaja, sir, kajmak, pogacu, proju, slaninicu, krastavce, paradajz, krompir, boraniju, pasulj, grasak... Uglavnom sve sto moze da se nadje na selu, a u sirokom luku izbegavam suhomesnate proizvode jer su mesari poceli masovno da otkupljuju crknute krave po mom komsiluku za 100 evra, tako da mogu samo da zimilim cega sve ima u pasteti, cajni, virslama, salami...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja i kad bih hteo nema sanse da odmah cim ustanem doruckujem ili rucam [zavisi kad ustanem]. Prvo tus, pa kafa, pa cigareta, pa bass gitara i tek onda ako se setim da jedem ako ne naidje neki ortak pa opet promasim ... Znam, greska je ali jbg, dvaes godina tako zivim, valjda mi preslo u naviku. Moja keva digla ruke od mene u tom pogledu jos kad sam imao 17, dosadilo zeni da se raspravlja sa budalom ... Treba da se jede, kazu prvi obrok je najvazniji ali eto - ja jednostavno nisam navikao ...

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
ja jedem smoki sa jogurtom za dorucak rucak preskacem a za veceru se najedem napravim sebi sendvic tost sa sunkom paradajz itd mada znam da jedem i u dva nocu ...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ti živiš na pravom selu...pravi si čovek...
Ja živim u nekom kraju...nit je selo,niti je grad...Ima stoke ali samo ljudske...

Jeo bih i ja sira,kajmaka i sličnih proizvoda da imam ,ali nema se...
Piletinu hrskavu nisam poj'o ....pa ima dana...

A sav sam ti nekako metiljav...polu gradsko dete....dok sam sve ovo uradio jutros vratio se kući,gladan,znojav...drhćem ko canopr mače...

Moraću da odem do p'jace da kupim malo starog sira i žutog kamjaka...hvala na predlogu.
Uzdravlje i sretan rad.

PS Paz' na sunce,nosi nešto na glavi...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
ja jedem smoki sa jogurtom za dorucak rucak preskacem a za veceru se najedem napravim sebi sendvic tost sa sunkom paradajz itd mada znam da jedem i u dva nocu ...

U jeeee....pa ja sam mislio da ja metiljavim...kol'ko bre ti imaš kila...
Smoki,jogurt,tost sendvič za ceo dan...Daj da te usvojim jbt...isplativa si.
Tvoji matorci uštekali para od tvojih doručaka ručaka i večera taman da ti kupe stan u centru :D

PS probaj da zameniš smoki sa višnjama...bar je ukusnije...

Cisto informativno, sta znaci ova rec?

Da me ne izvale članovi iz staff-a da psujem napišem na šatrovačkom...
P**ano

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
U jeeee....pa ja sam mislio da ja metiljavim...kol'ko bre ti imaš kila...
Smoki,jogurt,tost sendvič za ceo dan...Daj da te usvojim jbt...isplativa si.
Tvoji matorci uštekali para od tvojih doručaka ručaka i večera taman da ti kupe stan u centru :D

PS probaj da zameniš smoki sa višnjama...bar je ukusnije...

Da me ne izvale članovi iz staff-a da psujem napišem na šatrovačkom...
P**ano
50 kila :dntknw: ali imam sve :blum3:

Natrag