Kako promeniti URL na youtube-u ?

Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
50
Nikako ne mogu da izmenim URL (UC_ztJOxHcUyFHwgc4pWt6Sg). Pokusavao sam na sve nacine, povezao sam kanal sa stranicom i pise da je USPESNO povezano, ali i dalje ne mogu da promenim. Na kanal nikada nisam objavljivao nesto sto se poklapa sa sadrzajem trece strane ! Nemojte da objavljujete linkove sa tutorijalima na engleskom jeziku, hocu samo srpski jezik !

Pomozite !

H I T N O !

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Nikako ne mogu da izmenim URL (UC_ztJOxHcUyFHwgc4pWt6Sg). Pokusavao sam na sve nacine, povezao sam kanal sa stranicom i pise da je USPESNO povezano, ali i dalje ne mogu da promenim. Na kanal nikada nisam objavljivao nesto sto se poklapa sa sadrzajem trece strane ! Nemojte da objavljujete linkove sa tutorijalima na engleskom jeziku, hocu samo srpski jezik !

Pomozite !

H I T N O !

Ovo bi trebalo da je resenje tvog problema!
Tu imas objasnjeno takodje sta kanal mora da ispunjava da bi mogao da kreiras
svoj link!
Takodje ako si to vec radio onda neces moci ponovo!

Kod:
https://support.google.com/youtube/answer/2657968?ref_topic=3024172&hl=en

Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
50
Nije resenje !

Vidim da niko nezna, tako da nemorate se vise truditi !

Youtube je jedna od najlosijih internet stranica na celome svetu, posle facebooka, twitera, google-ovih stranica !

Najbolja je bila ona verzija 2009. godine. Sve nove verzije internet stranica su sranje i bas zbog toga ja imam jako mali broj stranica na netu koje posecujem, koje jos nisu prosle na nove verzije !

Natrag