Kako preuzeti video fajl veceg formata sa jednog kompa na drugi?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Svadba je u pitanju i coek zivi u drugom gradu.Posto se coek ne razume u kompove..povezao bih se preko TEAM VIEWERA na njegov komp..naso bi video fajl de je .. i sta dalje..kako ga prebaciti na moj komp voleo bih za predloge da cujem .Posto je u pitanju svadba a to je verovatno sastavljeno iz vise video fajlova il je mozda i iz jednog veceg od 2,3 gb mozda i vise..kako to prebaciti na svoj komp.Da li ga okaciti negde na netu ,pa preuzeti kasnije sa mog kompa i kazati mu da ne dira dok ucita..ili kako to uraditi?
Znam za ono narezi na disk pa posalji busom..al eto trebaju mi predlozi kako to uraditi od kuce bez cimanja po stanici?

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.194
Svadba je u pitanju i coek zivi u drugom gradu.Posto se coek ne razume u kompove..povezao bih se preko TEAM VIEWERA na njegov komp..naso bi video fajl de je .. i sta dalje..kako ga prebaciti na moj komp voleo bih za predloge da cujem .Posto je u pitanju svadba a to je verovatno sastavljeno iz vise video fajlova il je mozda i iz jednog veceg od 2,3 gb mozda i vise..kako to prebaciti na svoj komp.Da li ga okaciti negde na netu ,pa preuzeti kasnije sa mog kompa i kazati mu da ne dira dok ucita..ili kako to uraditi?
Znam za ono narezi na disk pa posalji busom..al eto trebaju mi predlozi kako to uraditi od kuce bez cimanja po stanici?

Upravo tako....

Član
Učlanjen(a)
27.08.2009
Poruka
10
Okacis ga na mega i posle skines, sve u full brzini...

I to bez cepanja fajla
Spakujes sve u jedan winrar, uploadujes i posle skines

Poslednja izmena od urednika:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
2q86mar.jpg

Mislim da ti je najlakse ovako u jednom komadu trajace ali sta je tu je ako je u gigabajtima zavisi od tvog neta koliko ce upload da traje imas 15 gb prostora napravi svoj profil.Ja sam ovako dobijao vece video datoteke iz Australije.
https://login.live.com/login.srf?wa...7&id=250206&cbcxt=sky&mkt=en-GB&lw=1&fl=easi2

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Hvala jos jednom na predlozima ...morao sam da sacekam da mi posalje busom svadba je 3 sata i to oko 13 gb..kad sam video koliko ima gb odustao sam..snimio coek na flesku i poslao mi.

Član
Učlanjen(a)
13.12.2011
Poruka
1.002
moze iu dvd sa freemaker video kad se spaja u djelovima zbrnuje u dvd posle ili u dva dvd topli pozdrav..

Natrag