Kako prebaciti aplikacije sa telefona na SD karticu

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Ako postoji neki program ili bilio šta da prebacim na SD karticu aplikacije koje sam instalirao na telfon zato što imam malo interne memorije pa mi telefon uspori a da taj program ne traži rutovanje telefona hvala...

Član
Učlanjen(a)
12.08.2013
Poruka
30
Settings>Applications>Manage applications>kliknes na zeljenu aplikaciju> ukoliko je moguce da se prebaci na sd card imaces opciju Move to Sd card>klikni na Move to SD card

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
probaj : My files>sd card>android>data i stikliras sve i onda move to extsdcard, napravi folder data na istoj lokaciji My files>extsd card>android>data i pomeris sve tu

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.001
Možeš na više načina uz pomoć programa za to namenjenih. Npr sa aplikacijom Clean Master imaš opciju za prebacivanje (move) na SD card
screenshot-1382992985999.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
69
Pogledaj opcije u telefonu tamo ces naci kako da prebacis, to ti pisem iz mog iskustva ja imam HTC, i sve prebacujem sms slike i aplikacije koje skinem dam na SD.
lp

Član
Učlanjen(a)
05.01.2012
Poruka
62
Android assistent fenomenalna aplikacija kako za odrzavanje androida (ciscenje kes memorije,istorije task kiler,... ) tako i za startUP programe,tako i u sebi ima i APK2SD tako da sve mozes prebaciti na sd karticu (cak ce ti prilikom instalacije novih aplikacija sam nuditi da ih prebacis na sd) tako i fajl menadzer -ma probaj neces se pokajati siguran sam (i ne zahteva root)

vDGhBDzzZNfBPY_HI6puC64RojPMT5x2dSeBJiWkLWiho8wkax0chnJosi7YRQ7xeiw=h900-rw
ixLWYCAz_HiLD3_e1czRxCq452yXSRrHmkPCw1j6pb_YxlCCPB3TcXBuxpsoxuZ4CBM=h900-rw

I naravno besplatna je i ima i widget >>>
Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&hl=sr

Natrag