Kako napraviti butabilni disk?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Imam želu, nemam znanje.
Skini program power iso sa kljucem sa torenta skini neki OS u iso formatu mountujes taj iso fajl u viruelni drajv i snimis ga na dvd ili usb na najmanju brzinu rezanja! Redosled otvoris Power iso ako virtuelni drajv nije aktiviran prilikom instalacije moras rucno da ga aktiviras! U slucaju da nije aktiviran otvoris Power iso putanja>Options>configuration>virtual drive>Kliknuti na tablicu ako stoji Disabled izabrati 1 virtual drive i potvrditi na ok restartovati racunar! Snimanje Dvd-a Opcija mount naci iso fajl gde je skinut desni klik na njega i select! u tablici Image fajl kliknuti na folder pronaci taj iso desni klik i select! Snimanje na burn speed staviti brzinu 4x cekirati opciju werify writen data i na kraju ici na burn! I to je to nista komplikovano!

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Ne treba se patiti oko toga imaš već napravljenih koliko hočeš samo trebaš reći što želiš..........., ja sam prije pravio prilagođene instalacije ali sad ima brdo toga pa skinem već gotovu.........

Član
Učlanjen(a)
06.05.2013
Poruka
3
da ilija u pravu si nisam naveo za šta. za operativni sistem. pozdrav

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
A sto da se pati sa Power Iso i Nero npr.Druze skini sebi Free Iso burner najlaksi ti je od svih ovih.
Kod:
http://www.softsea.com/download/Free-ISO-Burner.html

Natrag