Kako namestiti titl

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
49
Ovako...znam da podesim titl da nekasni,i znam da ga pustim sa filmom,i to je sve ok...Ali da li neko zna foru da namestim ono da kad pustim film da auomatski krene titl,bez prethodnog "load/add subtitle" kao sto kad kupim neki disk titl auomatski krene nemoram ja da ga stavljam...zna li neko kako to da uradim ???

Dodato posle 21 Sati 52 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ajde oce li mi neko odgovoriti ?????????

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.11.2010
Poruka
124
Nisi mi bas jasan,bar meni,mozes malo bolje da pojasnis?
Ne znam stvarno koja fora mora da bude,jednostavno kad skidas filmove sa neta oni su obicno bez prevoda kao nasi domaci filmovi,posle skines titl ubacis i gledas,ne znam sta je?

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
49
Da,ali ima da se namesti da kad krene film,automatski krene i titl,a da nemoram da ga dodajem kad god pustim film

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Moraš da daš isti naziv titlu i filmu da bi se pokretao automatski.

hpn6yu1zips5ckraalsk.jpg

a podešavanje titla radiš sa programom SubtitleWorkshop moraš ga skinuti i instalirati ovdje ti je uputa za najlakše podešavanje ako kasni titl
http://rapidshare.com/files/447670733/upute_za_namje__tanje_titla.rar

Dodato posle 3 Sati 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Prvo prije nego išta počneš raditi kopiraj i spremi na stranu orginalni titl ako što krene po zlu a lako moguće da možeš ponoviti radnju .

i3jw80qs1r7rnsfg1m6v.jpg

ezjeyztmengyq0y43n8j.jpg

9qs76eq9x1qa5n4fyt51.jpg

zi6qimgoqvehg44ig.jpg

toa0q9do1kmc2kvs2nvp.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
Druze malo s bio nepreciza , u principu je fora isti naziv ali ako koristis KM player imas podesavanje u general>load any subtitle to cekiras i on ucita bilo koji prevod koji se nalazi u istom folderu

Član
Učlanjen(a)
12.11.2009
Poruka
52
Može i samo da povučeš subtitl u prozor KM layera,ali za bilo koju drugu opciju i za sve playere mora se subtitl zalepiti za film.
Onda nemaš problema ni sa jednim playerom i kad pržiš filmove i puštaš na kućnom DVD playeru sami se pokreću.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2011
Poruka
12
najjednostavnije je da ti se titl i film zovu isto - znači reimenuj fajlove
Primer
sesto culo.avi
sesto culo.srt

Natrag