Kako instalirati xp preko mreze?

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
Da, moguće je ako ti dozvoli i da šifre za windows; Zašto ne kažeš da te zanima hack komp-a i dobićeš jasan i precizan odgovor???

nije to hakovanje vec pristup mreznim resursima javno, zna momak sta prica, ne misli on ici preko rutera ili svica vec direktno spojena 2 racunara. moze se pristupiti zato sto sam ja jednom imao 2 umrezena racunara, a samo jedan je imao dvd-rom pa sam probavao da pristupim njemu sa drugog racunara da kopiram sadrzaj sa diskova i moze se, naravno, samo sto sa sistemom nista neces postici. Kao sto je vec neko od kolega rekao, ako nemas instaliran nikakav sistem na kompu onda ne mozes nista napraviti, drugo sistem podizati bez formatiranja harda nista ti ne znaci, mozes ti podici i ocistiti od virusa al ce biti spor na smrt, radio sam isto to pa nije islo kako treba, a drugo sto sam htio reci jeste da i podizanje sa usb-a nije isto pravo podizanje jer se zna desiti da ne povuce sve sa usb-a, ne znam zasto, valjda usb ne moze toliko brzo raditi, al to ti je najbolja opcija za sada, probaj sa nekim drugim flesom, pozajmi od kolege sa vecim kapacitetom, oni se manje opterecuju pa ce se sistem bolje podici, sretno ;)

Natrag