kako gledati film sa više ljudi

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
E ovako zanima me da li postoji neki sajt ili program gde mogu da ubacim neki film koji sam preuzeo sa torenta i da gledam zajedno sa nekim prijateljem,drugaricom,drugom... A da je pri gledanju filma uključena web kamera. Hvala unapred :-D

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Mozes na Chatu ina Skypu.Okrenes tvoju kameru u monitor pustis film,a pre toga stupis u kontakt sa tim sa kojima ces gledati.Sam je pitanje na koliko su ograniceni ti programi sa koliko mozes odjednom da budes na vezi.Ima to u podesavanjima.

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Mozes na Chatu ina Skypu.Okrenes tvoju kameru u monitor pustis film,a pre toga stupis u kontakt sa tim sa kojima ces gledati.Sam je pitanje na koliko su ograniceni ti programi sa koliko mozes odjednom da budes na vezi.Ima to u podesavanjima.
Ili može neki program da taj neko vidi moj desktop i pustim film i uključim skajp.samo koji mi program treba za ovakvo nešto

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Ne treba ti ptogram uspostavis kontakt sa nekoliko osoba i umesto u tebe ti okrenes ti okrenes kameru prema monitoru i normalno podesis po dogovoru sa njima,kakva ce njima slika biti znaci "Zoom".Evo jedan tekst u vezi i skypa i chata:http://www.infopano.com/skypeuputstvo.htm

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
U skype imas opciju u pozivu share screen, tako da ti ne treba dodatna apliakcija.
Pogledaj pod call.

Natrag