Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Postovani volio bi da imam svoj privatni radio cat,pa vas molim da mi pomognete ako moze kako da to napravim,da pustam na radiju muziku i da mozemo cetovati,da mi postavite linkove od svega sta mi treba pa da pogledam.
Unapred Vam zahvalan!!!
Zna li neko da me uputi na neki dobar tutorial o flash-u i html-u, ali da mogu da pronadjem samo ono sto me zanima.
Intresuje me koko mogu da na sajt ubacim chat kao na fb i igricu rage 3, ali tako da je izmenim, nesto kao world of worcraft samo preko mog kompjutera i da bude 2d, a ne 3d.
Trebao bih izmeniti Rage 2! – Download | ahkong.net i Rage 3! – Download | ahkong.net tako da mogu igrati online u dvoje i pricati preko chat-a i mikrofona sa drugim igracem.
Postovani volio bi da imam svoj privatni radio cat,pa vas molim da mi pomognete ako moze kako da to napravim,da pustam na radiju muziku i da mozemo cetovati,da mi postavite linkove od svega sta mi treba pa da pogledam.
Unapred Vam zahvalan!!!
[DRAGAN MILOSEVIC=njuskalo;303311]Postovani volio bi da imam svoj privatni radio cat,pa vas molim da mi pomognete ako moze kako da to napravim,da pustam na radiju muziku i da mozemo cetovati,da mi postavite linkove od svega sta mi treba pa da pogledam.
Unapred Vam zahvalan!!![DRAGAN MILOSEVIC]