kada zena kaze "da", da li zapravo misli "ne" ?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
desavalo mi se mnogo puta da nesto pitam voljenu i da tacno vidim kako se koleba pre nego sto mi odgovori da. mislim da je ovo slucaj kod mnogih zena, pa bih postavio jedno takvo pitanje za diskusiju. da li zena ustvari ima u takvim situacijama negaticno misljenje a ipak odgovara potvrdno? i ako jeste tako, zasto?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
desavalo mi se mnogo puta da nesto pitam voljenu i da tacno vidim kako se koleba pre nego sto mi odgovori da. mislim da je ovo slucaj kod mnogih zena, pa bih postavio jedno takvo pitanje za diskusiju. da li zena ustvari ima u takvim situacijama negaticno misljenje a ipak odgovara potvrdno? i ako jeste tako, zasto?

Kada " Nešto " pitaš.....tada " Nešto " i dobiješ......

Daj neki primer za " Nešto "........pa da ti damo " Neki " odgovor....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Kada " Nešto " pitaš.....tada " Nešto " i dobiješ......

Daj neki primer za " Nešto "........pa da ti damo " Neki " odgovor....

npr. moje pitanje je: duso, kako bi bilo da veceras ostanemo kuci. zapalimo svece, popijemo crno, opustimo se umesto da idemo do grada?

i onda ona kaze: ....da [te tri tackice oznacavaju pauzu]

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
npr. moje pitanje je: duso, kako bi bilo da veceras ostanemo kuci. zapalimo svece, popijemo crno, opustimo se umesto da idemo do grada?

i onda ona kaze: ....da [te tri tackice oznacavaju pauzu]

Znaš već ono - da je možda, možda je ne i ne je ne...

E, ovako, tvoja dama se predomišlja iz više razloga - prvo joj padne na pame - otkod sad ovi momenti? Možda se iza ovog krije nešto? Možda hoće da mi saopšti nešto neprijatno? (znam da ti ovo smešno zvuči ali veruj mi tako razmišlja dobar broj žena) Nakon toga idu čisto, tipični ženski razlozi - da li mi je ovaj veš ok, da li je sve higijenski ok (znaš ono kosa, nokti...)...

Ps a možda te dobro poznaje pa ima razloga...:blum3:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Mozda samo razmislja o tom predlogu pre nego sto odgovori .... i odgovori iskreno,odnosno kada je rekla DA mislila je DA yes3 ....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
a možda te dobro poznaje pa ima razloga...:blum3:

za tako nesto nema razloga. sest godina se vucemo i poznaje me odlicno. vise ce biti da je ono sto si pre rekla. hvala na odgovoru, vidis da je ponekad dobro biti mudriji:D

Mozda samo razmislja o tom predlogu pre nego sto odgovori .... i odgovori iskreno,odnosno kada je rekla DA mislila je DA yes3 ....

Angie, sta da ti kazem .... moguce da je to ok kod nekih zena ali ova moja je u mnogim stvarima prototip. ipak, hvala na odgovoru

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Pa i ja sam se prvo "vukla" šest godina a sad za koji dan slavimo i dvadesetu "vučenja"... Znaš, uhvatim sebe kako ima dana kad sam ko iz one pesme Mike Antića

...ja ne mogu brate kako drugi hoće, kad ja neću brate ni kako ja hoću...

Postoje dani (kod nekih žena i godine) kada jednostavno smo antiprotivne same sebi... Ali, to je deo našeg šarma, zar ne?...

Natrag