KAD SE OVO DESI, MUŠKARCI KAŽU - LOŠA JE U KREVETU! Otkrili šta im je GROZNO tokom akcije, mrtva trka oko 3 stvari!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016

KAD SE OVO DESI, MUŠKARCI KAŽU - LOŠA JE U KREVETU! Otkrili šta im je GROZNO tokom akcije, mrtva trka oko 3 stvari!

Muškarci otkrili koje stvari treba da se dese da bi jedan intimni odnos bio "grozan".

problemi.jpg

IZVOR: NDAB CREATIVITY/SHUTTERSTOCK.COM

Nakon što je konačno rešena "misterija" šta znači kada je žena dobra u krevetu, sada je na red došla suprotna tema. Muškarci su otkrili šta misle kad kažu da je neka žena bila "loša" u aktivnostima ispod čaršava. Tačnije, objasnili su koje stvari ih odbijaju i šta treba da se desi da jedan intimni odnos pamte kao najgori. Ovo su najčešći razlozi zbog kojih neki muškarci intimni odnos mogu da smatraju nedovoljno kvalitetnim:

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Nije tajna da je mnoge žene sramota da se skinu pred partnerom. Čak i kada to učine, što je neminovno da hoće, ne žele da rade to dok su svetla upaljena. To muškarcima odaje utisak da su nesigurne i da smatraju da nisu dovoljno lepe i privlačne. Nisko samopouzdanje sa sobom nosi nemogućnost opuštanja u krevetu, navode muškarci.

Nedostatak bliskosti

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac ili lepa reč bi trebalo da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to dokazano vodi ka boljem intimnom životu.

Zapušten izgled

Mnoge žene u dugim vezama mogu da se opuste, što se muškarcima ne dopada. Tako se često susreću sa neizdepiliranim nogama ili nesređenim noktima, a to ih odbija. Mnogi su istakli da obožavaju žene koje se i nakon nekoliko godina u vezi ili braku trude da ih iznenade, kada vide da je kupila novi donji veš ili nanela losin za telo sa novim mirisom.

Ovo su još neke njihove izjave:

• Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
  • Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i što joj se sviđa. Ne mogu da opišem koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije.
  • Ako žena glumi, to me skroz ohladi.
  • Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom odnosa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno, nego da lažno vrišti.
  • Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje sa bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.
  • Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom odnosa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.
(MONDO)

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Babe. Fali ono najvažnije breeeeeee, amateri. :mad: Nema "gladi" bre. Za akciju moraš biti gladan. Tvoje tjelo............. i dušu hoću da iskusim, a ne tvoju vještinu razgovora. Tako se to radi. ;)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Tako je, Pero! :)
I onda kaže - loša je. A šta si uradio da je podstakneš da bude dobra?
Ok, sigurno nisu sve u stanju da budu super, ali ne zavisi sve samo od njih.

Natrag