Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Kad porastem bicu Kengur (2004)

  • Začetnik teme Torrent Maniak
  • Datum pokretanja
Torrent Maniak

Torrent Maniak

Moderator
#1
Kad porastem bicu Kengur (2004)
screen.png

Kad-Porastem-Bicu-Kengur-20049927a8d5d9973825.png


info.png

Film govori o mladim ljudima koji su na granici prelaska u srednje godine, a nisu uradili nista konkretno u svom životu. Radnja filma sastoji se iz tri međusobno isprepletene paralelne priče koje se odigravaju na beogradskoj opstini Voždovac. Prva priča govori o mladom studentu filmske montaže, Braci (Sergej Trifunović), koji pokusava da "smuva" lepu manekenku Iris (Marija Karan). Iako žive u dva različita sveta oboje se trude da to ne pokažu. U drugoj priči, Somi (Boris Milivojević) i Duje (Nikola Vujović) zagriženo prate fudbalski susret Mančestera i (inače izmisljenog) Istviča. Kladili su se na Istvič, jer u njemu brani njihov drug iz detinjstva - Kengur (Nikola Đuričko). Radnja treće priče odvija se na krovu solitera gde Avaks (Lazar Strugar ) i Hibrid (Miodrag Fiseković) "kradu bogu dane" u isčekivanju da se nesto desi.

Sergej Trifunovic, Marija Karan, Nebojša Glogovac, Boris Milivojević, Gordan Kičić, Nikola Vujovic, Lazar Strugar, Miodrag Fisekovic, Mladen Andrejevic, Boris Komnenić, Srdjan Miletic, Nikola Djuricko


cz8ovxm.png

screen.pngKad_porastem_bicu_kengur.avi.jpg

Download.pngYou need to like this in order to view this content. 
Poslednja izmena:
Biotloneta

Biotloneta

#3
Kad porastem biću Kengur (2004)

Kad-porastem-bicu-kengur_slika_O_52146421.jpg

Kod:
https://www.imdb.com/title/tt0383846/
.
Opis: Film govori o mladim ljudima koji su na granici prelaska u srednje godine, a nisu uradili ništa konkretno u svom životu. Radnja filma sastoji se iz tri međusobno isprepletene paralelne priče koje se odigravaju na beogradskoj opštini Voždovac. Čitava radnja filma odigrava se kroz tri priče u beogradskoj opštini Voždovac. Prva priča govori o mladom studentu filmske montaže, Braci (Sergej Trifunović), koji pokušava da „smuva“ lepu manekenku Iris (Marija Karan). Iako žive u dva različita sveta oboje se trude da to ne pokažu. U drugoj priči, Šomi (Boris Milivojević) i Duje (Nikola Vujović) zagriženo prate fudbalski susret Mančestera i Istviča. Kladili su se na Istvič, jer u njemu brani njihov drug iz detinjstva — Kengur (Nikola Đuričko). Utakmicu prate iz kladionice čiju svakodnevnicu čine nervozni taksista, provokator, doktor, šaner i ljudi kojima je kladionica posao, kao i radnica u kladionici, Kengurova bivša devojka. Radnja treće priče odvija se na krovu solitera gde Avaks (Lazar Strugar) i Hibrid (Miodrag Fišeković) „kradu bogu dane“ u iščekivanju da se nešto desi. Svakodnevnicu će im poremetiti NLO i Sreten Žujkić, penzioner koji se bori protiv globalizacije. Na kraju će se svi sresti na krovu, neki razočarani, a neki sa novom šansom.

Uloge:
Sergej Trifunović Braca
Marija Karan Iris
Boris Milivojević Šomi
Nikola Vujović Duje
Lazar Strugar Avaks
Miodrag Fišeković Hibrid
Gordan Kičić Sumpor
Nebojša Glogovac Živac, taksista
Mladen Andrejević Cile
Boris Komnenić Doktor
Srđan Miletić Toma Baksuz
Olga Odanović Rada, Kengurova majka
Ana Marković Ljubica
Goran Daničić Mile
Predrag Bjelac Baron, šaner
Petar Kralj Sreten Žujkić
Miloš Samolov Burgija
Aleksandar Šapić Gangula
Nikola Đuričko Kengur
Igor Brakus radio-voditelj (glas)

Režija: Radivoje Andrić

Žanr: Komedija, Drama
354430.jpg

You need to like this in order to view this content.
 
Zoran_

Zoran_

VIP
#4
Kad porastem bicu Kengur (2004)


KadporastembicuKengur2004.png


imdb6.jpg


Kod:
http://www.imdb.com/title/tt0383846/
Film se sastoji iz tri paralelne price koje se medjusobno preplicu i odigravaju na Vozdovcu. U prvoj prici, vozdovacki "urodjenik" Braca pokusava da "zbari" Iris, manekenku iz centra grada. Iako se trude da ne budu "dva sveta" oni to svakako jesu. U drugoj prici, somi i Duje se, u fudbalskoj utakmici Ipsvic Mancester, klade na pobedu Ipsvica jer u njemu brani njihov skolski drug. Treca prica odvija se na krovu solitera na kome Avaks i Hibrid, pobornici filozofije "najrentabilniji sam kada sedim u kuci nema prihoda, ali nema ni rashoda, provode dan u gluvarenju, ocekujuci da se nesto desi. Nesto se i desi - Avaks ugleda neobicnu pojavu na nebu.

e5i4s1zj7lo.png


KadporastembicuKengur2004.avi.gif


KadporastembicuKengur2004.avi.jpg


downloade0cdd.gif


Kad porastem bicu Kengur (2004) DVDRip.XviD.avi

filesflesh2.jpg


You need to like this in order to view this content.
 

Top