Šta je novo?

Junaci doba zlog (2021) Documentary

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
60.931

NAME.........: Junaci doba zlog
RATiNG.......: 8.8
RELEASE YEAR.: 2021
GENRE........: Documentary
DURATiON.....: 45 min
SiZE.........: 1.00 GiB
LANGUAGE.....: Serbian

EP01:
Dokumentarni serijal "Junaci doba zlog" svojevrsna je vrsta video testamenta generacijama koje dolaze: na jednom im je mestu servirana priča o tome ko im je sve, kao savremenik, omogućio i činio život takvim kakav imaju. Ali, ovaj serijal je i neka vrsta brevijara koja će starijima poslužiti da se gorko prisete ko im je sve i na koje načine, zahvaljujući i njihovoj svesti i savesti, crtao mapu života svih ovih godina. Pogledajte prvu epizodu: Milorad Vučelić - dežurni istomišljenik.

EP02:
Iako važi za najvećeg političkog preletača, a da stranku nikad nije promenio, Ivica Dačić je od svojih političkih začetaka apsolutno dosledan samo tome – da bude na funkciji. Kako je izgledala politička karijera čoveka koji je pre tri decenije postao prvi predsednik mladih socijalista Beograda, a danas je predsednik Skupštine Srbije, pogledajte u drugoj epizodi dokumentarnog serijala "Junaci doba zlog"

EP03:
Uspeh, priznanje, slava. Sve je to Siniša Mali mogao da ima da je, istrajno i uporno, sopstvenu karijeru gradio samo na znanju, obrazovanju, iskustvi i profesionalnom statusu. Ambicije su mu, međutim, hrlile brže ka cilju, od tih mogućnosti. U trećoj epizodi serijala „Junaci doba zlog“ saznajte kako je Siniša Mali od vrhunskog studenta postao plagijator; od službenika Agencije za privatizaciju – uposlenik privatizovanog Beopetrola; od pristojnog biznismena – egzekutor srpske ekonomije; od graditelja – rušitelj.

EP04:
Od pobede na takmičenju u oranju traktorom do neprikosnovenog vođe prekodrinskih Srba, put uspona Milorada Dodika dug je već više od tri decenije.
Ovaj impulsivni, temperamentni, bahati, energični, neformalni lider stranke koja samo u nazivu ima pojam socijaldemokratije – hodajući je oksimoron.
Ko je i kako je to što jeste postao Milorad Dodik

EP05:
Nije oduvek bio najveća štetočina, ni najprljaviji medijski igrač vlasti. Nije oduvek novine koristio za brutalno medijsko linčovanje političkih protivnika, nezavisnih medija i novinara, neistomišljenika i građanskih inicijativa koje se suprotstavljaju režimu.
A kako Dragan J. Vučićević, od novinarskih početaka u Blicu i Demokratiji, preko Pressa i Kurira do Informera i Pinka, postao medijski „kasapin“ – odgledajte u petoj epizodi serijala „Junaci doba zlog“, koji za televiziju N1 proizvodi Audio i video produkcija JSP.

EP06:
Politički satelit generala Mirkovića, Mirjane Marković, Slobodana Miloševića, Ivice Dačića, Milorada Vučelića – malo li je za jednu karijeru rokera, po vokaciji, pisca, po predanju i večitog optimiste po pitanju rata, ako je isti moguće voditi pred diktafonima i beležnicama ili u toplini sale Skupštine Srbije.
Da, bilo je malo: njegova sveta dužnost, već gotovo deset godina je da ratnim pokličima, u ravnomernim ciklusima, čisti teren za mudre reči pomirenja koje slede iz usta staloženog Aleksandra Vučića.
Kako je i čime Aleksandar Vulin, posle više od tri decenije od ulaska u politiku, zaslužio da bude na čelu ministarstava sile i koja je njegova uloga u vlasti, odgledajte u šestoj epizodi serijala “Junaci doba zlog”, koji proizvodi Audio i video produkcija JSP.

EP07:
Omiljen, popularan, simpatičan i poštavan - nikada nisu bili pridevi kojim bi ga počastili partijski drugovi, ali ni građani. Nije mu smetalo. I to je jedina konstanta čoveka koji važi za besprizornog političkog konvertita koji je od jednog od najznačajnijih Đinđićevih operativaca, postao jedan od najznačajnijih Vučićevih izvođača radova. Ko je Goran Vesić i kako je od najmlađeg šefa kabineta jednog predsednika stranke i čoveka od poverenja Zorana Đinđića, koji je uvek bio operativac, ali nikad izlog partije, preko osobe koja je upravljala i urušavala košarkaški i fudbalski klub Crvena Zvezda, postao kalif, umesto kalifa, i nesumnjivo ključni šraf koji kanališe Vučićeve ideje, sažima predračune i proračune, rezimira šta se u čaršiji govorka i šta sprema. Političku biografiju Gorana Vesić pogledajte u sedmoj epizodi serijala “Junaci doba zlog”, koji proizvodi Audio i video produkcija JSP.

EP08:
Ceca je postala nedodirljiva institucija, poput svete krave u Indiji. Dobrim delom zahvaljući i mitu koji su novinari o njoj gradili: oni su od nje napravili heroinu sa oreolom udovice srpskog patriote.
Nema faktički medija u zemlji, pa ni u regionu, koji u redovnim intervalima nije plasirao detalje životopisa simpatične siromašne devojke iz neke srbijanske vukojebine kako osvaja svet, živi srpski košmar i ostvaruje „američki san“, pleni glasom i oblinama, srlja iz zabranjene ljubavi u vezu sa tipom koga će suparnički klan ubiti, udaje se za misterioznog kriminalca koji je, bez obzira na ratne zločine i srpski patriota, postaje brižna majka koja odgaja decu kojima se ubili oca, vaskrsava iz pepala i posle zatvora postaje „majka nacije“ i simbol srpstva.
Kako je jedna folkerka postala sve to, odgledajte u osmoj epizodi serijala „Junaci doba zlog“, koju je za televiziju N1 proizvela “Audio I video produkcija JSP”.

dacic-junaci-doba-750x447.jpg

Dragan-J-vucicevic-750x435.jpg

EPG-junaci-doba-zlog-N1-dodik-750x500.jpg

EPG-junaci-doba-zlog-N1-svetlana-ceca-raznatovic-750x500.jpg

Junaci-doba-zlog-Mali-750x500.jpg

junaci-doba-zlog-N1-vesic-750x500.jpg

junaci-doba-zlog-N1-vulin-e1624991458388-750x500.jpg

Milorad-Vucelic-Junaci-Doba-Zlog-750x500.jpg

magnet link....iskopirati link....otvoriti UTORRENT....zatim na file.....add torrent from URLHidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Top