Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Julie Kenner

  • Začetnik teme Sweet
  • Datum pokretanja
Sweet

Sweet

UREDNIK
1. JK Oslobodi me.png

Julie Kenner - Stark 1 - Oslobodi me

Strast će je osvojiti. Strast će je obuzeti. Strast će je progutati... Ali kada postane ljubav, strast će je osloboditi.

Svi znaju za Dejmijena Starka, jednog od najboljih tenisera na svetu, čiji je prodoran i tajanstven pogled godinama bio na naslovnim stranama svih časopisa. Muškarac kojem je nemoguće odoleti: seksepilan, samouveren, i dominantan, muškarac koji dobija sve što poželi. A želeo je nju.
Niki Ferčajld ostavila je prošlost i tužne uspomene za sobom, preselila se u Los Anđeles i počela iz početka. Međutim, susret sa Dejmijenom promeniće joj život.
Od prvog trenutka, među njima je planula privlačnost koju je bilo teško sakriti. Osećanje toliko čisto i iskreno da je odagnalo svaki strah, srušilo svaku barijeru i ogolilo im duše, razotkrivši mračne tajne prošlosti zbog kojih oboje nose ožiljke. Jedino zajedno moći će najzad da budu slobodni...​
PDF
Jezik: HR
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Sweet

Sweet

UREDNIK
2 JK Uzmi me.png
Julie Kenner- Stark 2-Uzmi me

Bila je to stvarno igra. Ali igra koja mi se dopala, jer u njoj nije bilo gubitnika.

Život mlade i uspešne Niki dobio je novi smisao kada je srela Dejmijena, privlačnog, prefinjenog milionera. Bio je jedan od onih koji ne prihvataju ne kao odgovor, ali samo na prvi pogled... U sebi je vešto krio srce pažljivog i osećajnog muškarca, spremno da joj zaleči ožiljke na telu i duši. Ispunio je ceo njen svet i zagospodario celim bićem. Međutim, mračna mesta Dejmijenove duše čak ni najluđa strast ne može da dotakne – zatočena težinom uspomena iz detinjstva, podmuklo se vraćaju i prete da ga odvedu sa sobom.

Želela je da pripadaju jedno drugom izvan granica najslađe strasti i najdublje želje. Zajedno su upoznali svet bezgranične ljubavi, vatrene i duboko strastvene... da li će u njemu i opstati?

On je moj, pomislila sam. Ta misao me je ujedno i plašila. Iako sam znala da i za mene važi isto – i ja sam bila potpuno i nedvosmisleno njegova – plašila sam se da je Dejmijen mogao biti samo svoj.​

PDF
Jezik: HR
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Sweet

Sweet

UREDNIK
3 JK Ispuni me.png

Julie Kenner - Stark 3- Ispuni me

Multimilijunaš Damien Stark dao je Nikki Fairchild nezaboravnu, ali neodoljivu nemoralnu ponudu. Njihova je strast gorjela još jače, a može li sada njihova ljubav preživjeti tajne iz prošlosti?Prekrasan, jak i moćan, Damien Stark ispunjava Nikkinu prazninu koju nijedan drugi muškarac ne može ni dotaknuti. Njegove strasne želje guraju je preko ruba ushićenja – i oslobađaju divlju strast koja ih oboje obuzima. No ispod potrebe za dominacijom, Damien skriva rane koje je ostavila bolna prošlost. Progonjen ostavštinom mračnih tajni i iznevjerenog povjerenja, traži oslobođenje u zanosu koju dijele, a vatra između njih svakim danom gori sve jače. Privlačnost između njih je neporeciva, a njihova opsesija nezaustavljiva. No čak ni Damien ne može pobjeći od svojih duhova niti ih zaštititi od opasnosti koje tek dolaze.​

PDF
Jezik: HR

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Sweet

Sweet

UREDNIK
1 JK Želim te.png

Julie Kenner - ŽELIM TE #1

On je sve za čime žudim, što očajnički želim - i sve što ne mogu dobiti. Evan Black je utjelovljenje svih mojih maštarija. Pametan, odvažan i očaravajuće lijep. Ali i tvrdoglav, opasan i opterećen tajnama.


Moja me obitelj upozorila da se držim podalje od njega, da neću moći podnijeti Evanovu opasnu svakodnevicu i problematičnu prošlost. Možda sam ih trebala poslušati. Možda sam trebala pobjeći. Ali naša je želja neporeciva, a nekim iskušenjima jednostavno se ne možete suprotstaviti. Od trenutka kad smo dodirnuli jedno drugo - i strast nas je zapalila - znala sam da nikada više neću biti ista.​

PDF
Jezik: HR
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Sweet

Sweet

UREDNIK
2 JK Trebam te.png
Julie Kenner - TREBAM TE #2

Bila sam prepametna da bih riskirala svoje srce.
Ali silovita strast na kraju dolazi na naplatu.
Odrasla sam vjerujući u granice između ispravnog i pogrešnog, dobra i zla,
crnog i bijelog. Nikome nisam olako poklonila svoje povjerenje. A onda sam
upoznala Tylera Sharpa.
Hrabar, šarmantan, i opasno seksi, Tyler uvijek dobiva što god poželi. Ali
njegov osmijeh zna biti obmanjujući, njegova djela pokvarena, njegove
ambicije nemilosrdne. Mislila sam da sam dovoljno snažna žena da mu
odolim, ali naša je međusobna potreba bila presnažna da bi se zanijekala.
Samo jedan pogled i bila sam u nevolji. Jedan dodir i bila sam zarobljena.
Jedna noć i bila sam njegova.
Sada kad sam posrnula neće biti povratka.
PDF
Jezik: HR
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Sweet

Sweet

UREDNIK
3 JK Preklinjem te.png
Julie Kenner - PREKLINJEM TE #3

Obećao mi je da ćemo zajedno rušiti sve granice - a ja sam željela
doći do ruba. Moj cijeli život bio je prijevara, podvala, laž. Rođena sam kao prevarantica, odgojena u uzbuđenju da glumim nekoga tko nisam. Moje pravilo je bilo: nikome ne dopuštaj da ti se previše približi - sve dok me Cole August nije odlučio razoružati, i nemoguće mi je držati se daleko od njega. Cole je opak, seksi, i ustrajno odan, ali njegove su tajne mračne i ožiljci duboki. Malo se koja žena može nositi s njegovom prošlošću, ili istinom iza njegovih agresivnih zahtjeva. Ali nešto u njemu me priziva - a naša žudnja je igra koju moram igrati. Znam da je opasan. Sam njegov dodir znači nevolju.
No, što je strast bez malčice rizika?
PDF
Jezik: HR
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Top