Šta je novo?

Jovanović: Pomislio sam - terorizam!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Jovanović: Pomislio sam - terorizam!

00019751.jpg
Milan Jovanović, reprezentativac Srbije i još neko vreme fudbaler Standarda, doživeo je pravi šok u noći između utorka i srede. Baš u ulici u kojoj živi u Liježu, na manje od 100 metara od njegove kuće, srušila se petospratnica u kojoj je poginulo devet osoba, a 41. je povređeno! O drami, u kojoj u prvi mah nije znao šta ga je snašlo, za Alo! svedoči naš Lane:

- Tuga. Katastrofa. Mnogo mojih komšija je stradalo u nesreći koja se dogodila pošto je eksplodirao gas, zbog loših instalacija, u kući koja je stara više od 100 godina. Neverovatno, dan kasnije gledam s mog prozora i ne verujem. Nema više one stare kuće, samo dim i pepeo.

Eksplozija je odjeknula dok ste spavali?

- Negde oko dva-tri sata iza ponoći je tako grunulo da nisam znao gde sam. Sav nameštaj se zaljuljao... Kada sam se probudio, laknulo mi je što je pored mene bila supruga Nataša.

Šta ste pomislili?

- Rekoh - zemljotres! Odmah sam pomislio na sav onaj užas sa Haitija. Kroz glavu mi je prošlo - da nisu teroristi? Ma jok, pa ja sam u Belgiji.
kuca.jpg

Uplašili ste se?

- Verujte mi, više ništa u životu ne može da iznenadi. Nagledali smo se svih onih razrušenih mostova tokom NATO bombardovanja, razorenih kuća, fabrika... Ipak, nije prijatno kada nastradaju nedužni ljudi. I šta posle svega? Da se čovek nervira gde će da igra? U Liverpulu, Milanu, Liježu? Ma, ne uzbuđujem se više, samo da je zdravlja...
 
Top