Šta je novo?

Janko u Indiji s verenicom

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.300
Janko u Indiji s verenicom


Janko Tipsarević i njegova verenica Biljana Šešević, voditeljka emisije „Vrlo važni“ na televiziji B92, Novu godinu su dočekali u Indiji.Janka su, naime, prvih dana ove godine čekali mečevi na turniru u indijskom gradu Čeneju, pa su njih dvoje iskoristili priliku da novogodišnju noć provedu na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Janko nije hteo da otputuje bez svoje lepše polovine, a Biljana je uprkos Jankovim obavezama bila srećna što će se njih dvoje prvih dana 2010. posvetiti jedno drugom.

Biljana i Janko inače dosta putuju, pa su tako u novembru obišli Maldive gde ju je Janko i zaprosio. Janko je Biljani kupio skupoceni dijamantski prsten od belog zlata koji je dugo tražio, a čin veridbe se odigrao na najromantičniji način. Dok su gledali zalazak sunca, popularni srpski teniser je izvadio prsten, što je Biljanu potpuno zbunilo. Ubrzo je rekla „da“. Posle veridbe oboje su se složili da je to bio najromantičniji trenutak u njihovim životima. Njih dvoje svadbu i veselje planiraju na leto, kada on bude imao pauzu između turnira.
Biljana je nedavno izjavila za „Blic“ da se njih dvoje u svemu podržavaju i razumeju.

– Janko i ja se međusobno podržavamo i savetujemo u svemu, što je jako bitno u svakoj vezi. Nije lako jer smo često razdvojeni zbog naših poslova, ali kada postoji velika ljubav, ni kilometri ni vremenska razlika ne mogu da utiču na to. U životu smatram da bi svako trebalo da se drži svojih ciljeva, i da se profesionalno i obrazovno izgrađuje nezavisno od ljudi oko sebe, što uključuje i ljubavnog partnera, ali podrška voljenih osoba je izuzetno važna – objasnila je Biljana, koja na Televiziji B92 vodi popularnu emisiju „Vrlo važni“ tokom koje je ova šarmantna voditeljka ugostila mnoga poznata imena iz sveta sporta, muzike, glume, poput Novaka Đokovića, Nenada Zimonjića, Đuleta iz grupe Van Gog…


Izvor: Blic
 
Top