Šta je novo?

IZNERVIRAO GA RAČUN ZA STRUJU

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.074
IZNERVIRAO GA RAČUN ZA STRUJU
Pretio da će da baci bombu na Elektrodistribuciju!
alo.rs | 10.06.2014 - 13:33:00h |R. M. iz Žitorađe pretio je radnici Elektrodistribucije jer nije želeo da plati utrošenu električnu energiju. On je uhvaćen i u krađi struje, ali ranije nije hapšen zbog svojih ispada.

498786-dalekovodi-02-ras-foto-nenad-kojadinovic.jpg


Policija je uhapsila R. M. (62) iz Žitorađe zbog toga što je u Elektrodistribuciji u ovom mestu napao radnicu u poslovnici V. B. i pretio joj. Osumnjičeni se opirao i hapšenju, pa mu je određen pritvor do 30 dana.
Kako saznajemo, R. M. je došao u poslovnicu jer ne želi da plati utrošenu struju i odmah je počeo da vređa radnicu i da joj preti. Reagovalo je obezbeđenje, a radnica je pozvala policiju.
- Pretio je da će da baci bombu, verbalno je vređao, a nesrećna žena je čim ga je videla da ulazi pozvala policiju. On joj je rekao da može da zove koga hoće, ali da će sa njom i sa njenim potomstvom da se obračuna u spavaćoj sobi. Inače ovo nije prvi put da R. M. upada u poslovnicu i preti, a ovoga puta svoje pretnje je čak nastavio i nakon hapšenja u stanici policije – kaže dobro obaveštena osoba.
On dodaje da je R. M. uhvaćen i u krađi struje i da mu ovo nije prvi put, ali da ranije nije hapšen zbog svojih ispada.
 
Top