Izjave fudbalera (istinite ili ne!?)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Problemi s orijentacijom u prostoru - Mark Draper: "Želio bih da igram u italijanskoj ligi, npr. u Barseloni."

Slučaj za Frojda - Igor Tudor: "Moramo da skinemo gaće i čekamo."

Problemi logičnog razmišljanja - Oliver Kahn: "Mi ne igramo da bismo zabili gol, nego da bismo pobedili."

Problemi zdravog zaključivanja - Ronaldo: "Izgubili smo zato što nismo pobedili."

Nerealna očekivanja - Mark Viduka: "Ne bi me bilo briga sve i da izgubimo svaku utakmicu u takmičenju, samo da dobijemo prvenstvo."

Nesposobnost donošenja odluka - David Beckham: "Definitivno sam odlučio da ću krstiti Brooklyna, samo još nisam odlučio u kojoj veri."

Nemogućnost pronalaženja pravih reči - Les Ferdinand: "Bio sam iznenađen, a uvek kažem da me u fudbalu ništa ne može iznenaditi."

Problemi s koncentracijom - Lothar Matthäus: "Jako je važno da igrač svih 90 minuta koncentrisano misli na sledeću utakmicu."

Strah od suočavanja s istinom - Gary Lineker: "Ne postoji ništa između - ili si dobar, ili si loš. Mi smo bili negde između."

Problemi identiteta - Reinhard Libuda: "Ja sam neko drugi."

Nerazlikovanje desnog i levog - Lee Hendrie: "Dobio sam gadan udarac po levom članku, ali nešto mi je reklo da se zapravo radi o desnom članku."

Strah od smrti - Alan Shearer: "Nikad nisam želeo da odem. Ovde sam ceo svoj život, a nadam se da ću biti i nakon toga."

Slučaj za Frojda - Igor Tudor: "Moramo da skinemo gaće i čekamo."

Dejan Milovanovic (pre 5 godina kada je postigao gol Kijevu iz slobodnog udarca)

Komentator: "Kakav je osecaj da ti gol Kijevu?"
Deki: "Igrac me je faulirao, ja sam uzeo loptu, trener je rekao da sutiram, uzeo sam zalet, loptu sam jako udario, udario sam je ona je letela u gol, golman nije uspeo da odbrani, postigao sam gol, radovao sam se, dao sam gol i prosli smo dalje!!!"

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovo je izvučeno iz konteksta ... to je samo ljubomora, zato što fudbaleri dobro zarađuju yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Mozda nije izvuceno iz konteksta,zar malo ima lapsusa i ispala poznatih smile3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Uh,mislim da tu kod nas prednjaci Skupstina...Od polivanja vodom,psovki,kletvi,gadjanja cipelom...Tu bi tek svasta moglo da se "pokupi" smile3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Joj,dusa jedna,kako ne da na fudbalere smile3 E,da sam znala ne bih postovala ovo...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma ne... u redu su tvoji komentari, pa nije dotle došlo.
Ja to samo posmatram sa nešto vedrije strane :)

Natrag