Izbaceni-Li-Men-i-Jasmina- Ana

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Publika odlučila da trku za 100.000 evra u ponedeljak veče napuste novosadski pevač i spisateljica. Do četvrtka svake večeri izbacivanje po dva farmera

spek-farma-1_310x186.jpg


NOVOSADSKI pevač Li Men je dvanaestoplasirani, a Jasmina Ana jedanaestoplasirani farmer. Publika je odlučila da Limeni i Jasmina tri večeri pre proglašenja pobednika Farme napuste ružičasto imanje u Lisoviću, „dajući“ ima svega 0,55%, odnosno 1.37% glasova.
Veče na ružičastom imanju u Lisoviću počelo je dolaskom Ognjena Amidžića. On je farmerima dao jedan sat da spakuju svari i pripreme se za saopštavanje imena onih koji će tokom večeri da napuste farmu. I tako su posle 21 čas stajali „prozvani“ Vendi, Jasmina, Peja, Bata i Li Men, a u poslednjem „krugu“ ostala su dvojica pevača.
Li Men je prednost dao Bati, dok je on, hvaleći „suparnika“, izjavio da ne zna ko će da ide, jer se do sada sve dešavalo suprotno farmerskim očekivanjima. Kada mu je saopšteno da napušta imanje, Novosađanin je uz kratko „Znao sam“ otišao po džak sa stvarima.
Za njim je krenula većina farmera, koji su se pozdravili i sa njim krenuli do ograde imanja da ga isprate.
Sat kasnije usledio je novi presek i saopštavanje imena sledećeg farmera koji napušta ružičasto imanje. Ovog puta publika je odlučila da to bude žensko i najmanje glasova dala je Jasmini Ani.
Publika će pozivima i sms glasovima i u utorak i sredu odlučivati o izbacivanju farmera, a u četvrtak veče, između šestoro super-finalista, biće proglašen pobednik kome će da pripadne sto hiljada evra

Izvor:Novosti
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top