- Učlanjen(a)
- 26.10.2015
- Poruka
- 2
Moja prica pocinje u trecem razredu osnovne skole. Naime tad sam se doselio u ovaj grad u kojem sad zivim. I normalno, kako to vec ide nova skola, nove osobe, novi prijatelji. Tad sam prvi put video nju. Bili smo deca pa ako mi se neko svidjao kako izgleda onda je to odmah bila zaljubljenost, ali tad to nismo znali. Nismo se nesto puno druzili ali skoro svaki dan smo se videli u skoli i zajedno smo isli u muzicku skolu a posle toga i na privatne casove engleskog jezika. Onda je dosao peti razred, vreme kada prvi put spoznajemo ,,pravo" prijateljstvo. Potrefilo se da je moja prva najbolja drugarica bila i njoj najbolja drugarica i na dan zaljubljenih najboljoj drugarici sam rekao da kaze njoj da mi se svidja. Njen odgovor na to je bio da sam budala. Nepune 2 godine nije htela da prica sa mnom, nije htela da me pogleda, pljuvala me je. Onda negde u 6. razredu otkrio sam svoj skriveni talenat a to je pisanje. Prva pesma koju sam napisao bila je njoj napisana. Ona kad je saznala da je ta pesma od mene, pocepala je papir bacila ga i jos vise me je mrzela. Nedavno sad, negde na kraju 7. razreda je to sve ,,proslo" i poceli smo da se druzimo, bili smo drug i drugarica i svakim danom je postajalo sve vise. Kada sam mislio da ne moze biti bolje slucajno sam saznao da se njoj svidja moj najbolji drug. Ja sam bio taj koji ih je smuvao i ako nisu bili spremni na to zato sto sam hteo da se to sto pre zavrsi. Ona ga je volela, a on nju nije na pocetku, medjutim kada je i on poceo da je voli raskinuli su. Kada su raskinuli nastavili smo svi da se druzimo. Danas imam 15. godina, idem u srednju skolu. Nisam upisao onu koju sam hteo samo zato da bih ostao sa njom. Zbog nje sam upisao ovu srednju. Ovo leto mi je bilo jedno od najgorih. Ponovo ona i on. To jest nisu bili zajedno ali ona kako mi je rekla ne sme da dopusti da on bude neciji drugi, da je on samo njen. I ima ona dosta mani ali uvek sam mislio da cu moci da joj pomognem da to prebrodi i da bude bolja osoba. Nekoliko dana sam razoren. U isti razred idem sa njom i moj najbolji drug. Pocinjem da ludim. Niko drugi mi se ne svidja, samo ona. Treba mi neki savet, nesto, bilo sta, ne mora da bude lepo samo neka bude istinito. Jeste da imam samo 15 godina i da sam jos mlad, ali verujem, osecam da je ona ta i volim je iskreno i spreman sam bilo sta uraditi za nju. Unapred hvala na vasoj pomoci.