Ispovest doktorke Marijane: Svi misle da sam veštica

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
04. 07. 2010
PRESS

OD SPECIJALNIH IZVEŠTAČA - DARJAN MIHAJLOVIĆ, PREDRAG MILOSAVLJEVIĆ

Ispovest doktorke Marijane: Svi misle da sam veštica

Smeta mi fama koja vlada oko mene, jer svi tvrde da sam vračara, da zarađujem milione, da me juri policija. A ja živim kao podstanar i pijem kafu u „Delta sitiju", kao sve žene. Kako lečim povrede? Tajna je u supstancama...

Marijana Kovačević, svetski poznata doktorka koja placentom leči najteže povrede fudbalera, tvrdi da joj užasno smeta fama koja se oko nje stvorila u srpskoj javnosti! Marijana, koja je prethodnih nekoliko dana u Južnoj Africi brinula o zdravlju reprezentativaca Gane, u ekskluzivnoj ispovesti za Press kaže da je ona samo jedna obična žena, posvećena poslu i porodici, nenaviknuta na medijsku prašinu.

Lekarka koja je u ekspresnom roku sanirala povrede mnogobrojnih svetskih asova poručuje da se nikada nije krila, niti da su za njom tragale policija i inspekcija Ministarstva zdravlja.

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Prokletstvo uspešnih!

svi tvrde da sam vračara, da zarađujem milione, da me juri policija. A ja živim kao podstanar i pijem kafu u „Delta sitiju", kao sve žene. Kako lečim povrede? Tajna je u supstancama...

To je zato što su u Srbiji uspešni uvek na udaru kritika i to uglavnom negativnih. Većina tih kritika je opravdana, ali ima i onih zaista uspešnih, na koje treba svi da se ugledamo i da im odamo priznanje. Jedna od njih je svakako doktorka Marijana, koja, kakve god da ima supstance, postiže veoma dobre efekte, što potvrđuju jedni od najboljih svetskih fudbalera koji su se lečili kod nje. Ne znam zašto naša reprezentacija nije uspela da nađe zajednički jezik sa njom? Veštica ili ne, čarolija sa Ganom je uspela - zamalo polufinale.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
To je zato što su u Srbiji uspešni uvek na udaru kritika i to uglavnom negativnih. Većina tih kritika je opravdana, ali ima i onih zaista uspešnih, na koje treba svi da se ugledamo i da im odamo priznanje.
Tako je, jer nad velikim brojem tih "uspešnih" lebdi prugasta senka zatvorskih rešetaka, pitanje je vremena kada više nekom ne budu od koristi...
Ženu treba pustiti da radi, jer njene metode daju dobre rezultate. Sigurno da vodeći evropski klubovi ne bi tražili njenu pomoć pored gomile vrhunskih doktora koje imaju u svojim redovima... ;)

Natrag