Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
HAHAHA, ekstra! Pitali dječicu ŠTA JE TO TAJNA? Jedan dječačić kaže "tajna je kad ja i mama idemo kod čika Jove"! Iskreno! U pitanju je emisija na tv-u kad dječicu pitaju o raznim pojmovima, između ostalih i maštovitih te naivnih dječijih odgovora našao se i ovaj!!!
Medo, glavni u šumi donese zakon da suzbije nekrofiliju među životinjama.
- "Ne smiju se *ebati mrtvi, ko prekrši teško njemu."
Trčkarao veseli zeko šumom i naleti na mrtvu slonicu, zamisli se malo onako uplašen od medvjeda, ali ipak skoći na nju. Pritom medo nailazi i ljutit zagrme:
- "Zeko ubiću te! Šta to radiš?"
Zadihan zeko kroz zube izusti.
- "Nemoj medo svega ti, na *urcu mi krepala!"
Pita siptar srbinu, sto vi nas toliko mrzite? Srbin ga ubedjuje da uopste ne mrzimo siptare cak smo otvorili puno diskoteke po Srbiji.Na to ce siptar da pita a kakve pljoce puscate? Srbin mu iz topa rece pa BETONSKE naravno.
Vode devojka i momak zestoko ljubav,posle sexa zapalili po cigaru i leze opusteno . Momak kaze devojci Da sam znao da si nevina bio bih nezniji ,a ona njemu odgovara da sam znala da si toliko nestrpljiv skinula bih hulahopke....