Šta je novo?

Invazija navijača Slavije na "Marakanu"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Invazija navijača Slavije na "Marakanu"
25. avgust 2009.

00008539.jpg


Navijači Slavije iz Praga rešili su da odgovore pristalicama Crvene zvezde, makar što se tiče masovnog gostovanja u Beogradu. Na "Marakani" je stigao faks iz glavnog grada Češke sa trebovanjem preko 500 ulaznica za revanš meč 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali to nije sve. Naime, kako se saznaje, navijači Slavije pokušavaju da dođu do još 1.000 ulaznica preko dopisnika čeških agencija, studenata i njihovih građana.

Kako stvari stoje, Česi se nadaju da će u Beogradu proslaviti plasman u grupu Lige Evrope i tom prilikom žele da pruže podršku svojim ljubimcima. Takođe, sve ono što se dešavalo prošle nedelje u Pragu između Delija i policije ih ne brine i veruju da neće biti eventualnog revanšizma.
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
59
ma sta nece biti revansizma?
A.C.A.B. bre to su nasilnici
a to za slavlje mogu da se pozdrave
zvezde bre

ZGAZI IH SVE
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Navijači Slavije: Dolazimo, ali dajte nam policiju

Navijači Slavije: Dolazimo, ali dajte nam policiju
25. avgust 2009.


00008544.jpg


Najvatreniji navijači praške Slavije pripremaju se za dolazak u Beograd na revanš utakmicu četvrtog kola UEFA Lige Evrope između njihovog tima i Crvene zvezde.

Na "Marakanu" je u toku dana stigao faks iz glavnog grada Češke sa trebovanjem preko 1.000 ulaznica za revanš meč 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali to nije sve. Naime, kako se saznaje, gostujući navijači pokušavaju da dođu do još 1.000 ulaznica preko dopisnika čeških agencija, studenata i njihovih građana.


Međutim, postoji realna opcija da Česi, uprkos velikoj želji da u četvrtak prisustvuju na našem najvećem stadionu, ipak, odustanu od puta, jer se, kako su istakli, brinu za ličnu bezbednost posle svih dešavanja u Pragu. Zbog toga su, posle sastanka sa ljudima u klubu zaduženim za bezbednost, doneli odluku da će u Srbiju i Beograd putovati samo ako im se obezbedi policijska pratnja od granice do samog stadiona!

U suprotnom, kako su najavili, od njihovog dolaska u srpsku prestonicu neće biti ništa.
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
59
ma ima da ih unistimo.... kakvi su to navijaci kada se nisu culi u svoj grad a ne jos bre u Beograd pa jos na Marakani.....
ZVEZDO ti se bori SEVER ce da gori
 
Top