Šta je novo?

Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
13.05.2021
Poruka
35
Pozdrav, da oprobam srecu mozda se neko nadje..

ima li ko art,diogen ili twobrotherss u m3u formatu..

Znam da se tesko dobijaju ali eto,ne mogu preko MAC-a da ih napravim u tivimate pa mi treba m3u
 
Učlanjen(a)
26.03.2019
Poruka
171
Pozdrav svima,da li mogu dobiti listu svih exyu, film,dokumentarni i regionalni programi ,koristim vaš playere tako da ako može bar do 20.8.2021 da traje,i imam jedan problem koristim pokućni net od A1 i kad sam na njemu neće da mi pušta niti jedan program kako da to riješim ,može i MAC ili m3u formati hvala unaprijed
 
Učlanjen(a)
15.08.2012
Poruka
27
Pozdrav svima,
potrebna mi je jedna exyu lista sa dobrom videotekom ako je ikako moguce u m3u formatu.
Hvala puno unapred.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.259
Zasto se moj zahtjev-molba za listu stalno brise ??? Postoji li neki opravdani razlog ? Deset dana pokusavam da dobijem listu, ali neko mi obrise zahtjev.....
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.

Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
 
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
127
Pozdrav drugari, ako ima neka sportska lista sa Arena kanalima da radi pouzdano bio bih zahvalan.
 
Top