Šta je novo?

Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2010
Poruka
131
Pozdrav svim kolegama nisam dugo bio na forumu,molio bih ako je moguce stabilan mac sa EX-YU kanalima za sfvip player?Hvala u svakom slucaju.
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
07.09.2009
Poruka
917
Ako moze lista sa ex yu kanalima, unapred hvala Mirko
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.


Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
 
Član
Učlanjen(a)
13.04.2011
Poruka
650
Ako neko naleti ili zna gde ima kanal KITCHEN TV (ne 24KITCHEN)...ja kolko znam on je na supernova operaterima i mts ...samo neka mi pošalje server pa ću ja tražiti ...našo sam nešta al nije to to

Hvataj.PNG
 
Top