Šta je novo?

Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.02.2018
Poruka
1
... skockali aplikaciju za javnost ...
... a napravio ga je malkice u drugacijem obliku nas moderator i najmladji clan stafa i buduci programer 2dulle ...

Ta aplikacija, "moja TV", verzija 0.2 by 2dulle mi ne radi možda već 7 dana. Ne radi više ni na drugom kompjuteru, sa kojeg sam je iskopirao. Probao sam sa starijim verzijama vlc-a, instaliranim i portable, nikako da proradi. Da nije sve presekao datum 31.01.2018?
Ovakva aplikacija je zgodnija za korišćenje od plej liste, pa ako može da proradi, ili da se napravi nova, koja takođe može da se konfiguriše eksterno preko config fajla, bio bih zahvalan u ime svih nas koji nismo programeri. Ako vam je previše da se cimate sa ovim, predložite neko rešenje, makar po sistemu "uradi sam" - uz kakvu pomoć mogu sam da napravim ono što mi treba, imajući u vidu da se moje programiranje završava sa autoexec.bat.
 
Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
338
molim vas jel moze jedna nasa lista koja nije na internetu i samo za mene i nikoga drugoga za box android

hvala
 
Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
59
Total tv kanali(sbb kablovska)

Gledao bih top,sport klub,fox-ove,ali bez da jurim liste svaki dan a ne umem da se snadjem sa tim silnim pojmovima oko pravljenja listi,da ima na jednom mestu jedan nacin detaljno objasnjen za neznalice ,pa da probam,ovako....:gl_sigh:

Ili cu morati da "nagruvam" stotku ,pa da vidim ima li tamo sta za moju dusu,ali neprijatno mi je da spamujem radi postizanja broja.:(
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
218
i nakon "stotke"nista ne dobiješ. ..sve su to javne liste koji se nećeš nagledati
 
Top