Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Internet Radio i Televizija - Najcesca pitanja(FAQ)

  • Začetnik teme Torgandwarf
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Torgandwarf

Torgandwarf

MODERATOR
Dobrodošli na Serbian Forum!
Ukoliko prvi put posećujete ovaj forum ili podforum obavezni ste da procitate pravila:

Pravila na Forumu

Imajte na umu da se pravila razlikuju na raznim podforumima(u daljem tekstu PDF), zbog specifičnosti tih PDF-ova.

Da krenemo sa najčešćim pitanjima:

1. Zašto je post obrisan ili premešten u drugu temu?

Najverovatnije je razlog loš izbor teme, zabranjen sadržaj post-a ili ste prkršili pravila foruma ili PDF-a.
Pročitajte pravila ponovo i utvrdite gde ste pogrešili, ukoliko smatrate da niste prekršili pravila, možete kontaktirati nekoga od urednika, moderatora ili administratora privatnom porukom da vam pojasne pravila, ili ako je u pitanju greška da isprave grešku. Ukoliko niste sigurni kako i šta je dozvoljeno postaviti, a tiče se ovog PDF-a možete pogledati uputstva ovde:

Kako odabrati temu i ispravno postaviti post!!!!

Pravila foruma su podložna promenama, uglavnom kada dođe do izmene pravila, bićete blagovremeno obavešteni u temi koju pratite. Ukoliko ne dolazite redovno na forum, dužni ste da proverite da li je došlo do izmena pravila od trenutka vaše poslednje posete, tako da ste sami odgovorni za sadržaj vaših postova i moguće sankcije zbog kršenja pravila!!!

2. Zašto neki linkovi ne rade?

Linkovi na forumu su linkovi do sadržaja na drugim serverima, koje su postavili korsnici foruma, a koje su pronašli negde na internetu ili su sami postavili na neki upload servis treće strane. Serbian Forum nije servis za čuvanje podataka, pa samim tim, nije odgovoran za čuvanje i sadržaj linkova drugih kompanija ili pojedinaca koji se time bave. Ukoliko je neki link prestao da radi, možete kontaktirati člana koji je taj link postavio, i ako je taj član u mogućnosti da zameni link može vam izaći u susret, što naravno zavisi od dobre volje tog člana. Član nije dužan da obnavlja linkove koje je postavio. Ukoliko drugi član želi da postavi linkove do iste stvari, može to učiniti tako što ce u postu originalne teme dodati nove linkove. Dupliranje istih linkova nije dozvoljeno!

3. Zašto ne mogu da vidim neke linkove?

Određeni linkovi,u ovom PDF-u su zaštićeni i vidljivost istih je ograničena na članove sa preko 100 postova. Razlog zaštite je prevencija prenošenja linkova na druge forume, da bi članovi našeg foruma mogli duže da uživaju u istima.

4. Kako doći do 100 postova, kada mi se postovi stalno brišu?
Sakupljanje postova, spamovanjem, trolovanjem, ili pisanjem van teme ničim ne doprinosi ostalim članovima foruma, i strogo je kažnjivo. Ukoliko ne znate mnogo o ovoj temi, Serbian forum pokriva mnogo oblasti, sigurni smo da ćete naći neku o kojoj nešto znate i želite da podelite u nekom PDF-u. Na taj način ćete i vi imati koristi od drugih kao i drugi od vas...

5. Otvorio sam temu ali je obrisana?

Vrlo verovatno da već postoji tema koja se bavi istim problemom ili temom, ili ste prekršili neko od pravila u temi. Ukoliko želite nešto da pitate, nema potrebe da otvarate zasebnu temu, već možete pitati u temi namenjenoj za to:
Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori
Ukoliko je problem prekompleksan da bi moglo da se odgovori u par postova, možete otvoriti temu, dužni ste pritom da vodite računa da već negde ne postoji tema koja se bavi tim problemom i da temu postavite na mestu predviđenom za to.

6. Gde mogu kupiti IPTV linkove?

Serbian forum se ne bavi prodajom linkova. Na serbian Forum-u, osim u temama namenjenim za reklamiranje(PDF Mali Oglasi), nije dozvoljeno reklamiranje ni trgovina. Ukoliko vam neko nudi usluge na mestu koje za to nije predviđeno, možete prijaviti tog člana adminsitraciji, i taj član će biti sankcionisan. Ukoliko ipak kupite nešto od nekoga, Serbian Forum se ograđuje od svake odgovornosti.

7. Želim da reklamiram svoje usluge, ili usluge trećeg lica na forumu...

Ako želite da postavite oglas na našem forumu, to možete uraditi na PDF Mali Oglasi, svako oglašavanje na mestu koje nije predviđeno za to će biti sankcionisano.
Ako želite da postavite reklamu na forumu, kontaktirajte Administratore i oni će vas uputiti u detalje.


8. Drugi član postavlja postove koji nisu u skladu sa pravilima....

Ukoliko neko krši pravila, nemojte ulaziti u raspravu sa tim članom, prijavite post ili temu, i neko iz adminstracije će rešiti problem. Blagovremeno prijavljivanje kršenja pravila će pomoći i nama i vama da sačuvamo vaš sadržaj i ugled našeg foruma, i izbegnemo neprijatne situacije.

9. Kako pronaći tv kanale?

Na ovo pitanje ne možete dobiti jednostavan odgovor, potrebno je da istržite temu sami i morate dosta toga da naučite. Ukoliko imate volje, počnite da pregledate brojna uputstva koja postoje na PDF-u. Ukoliko naiđete na neki problem tokom učenja, postavite pitanje ovde i neko će vam pomoći:
Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Možete početi odavde:
SerbianForum strimovanje V1,V2,V3


10. IPTV - VIP

Pristup ovom delu foruma imaju samo određeni, povlašćeni članovi, koji su svojim zalaganjem i poverljivošću stekli privilegovan status. Pristup ovom delu foruma morate zaslužiti svojim radom, a o prijemu u ovaj deo foruma odlučuju SVI članovi koji imaju pristup tom podforumu, glasanjem. U ovom podforumu ćete imati priliku da naučite mnogo više o ovoj temi a i naravno da bolje upoznate ljude koji su već tamo... Kvaliteti koji se dodatno boduju su dobri medjuljudski odnosi, iskrenost i poverljivost...

Mala legenda PDF-a:

Pravila foruma:

Pravila na Forumu

Uputstva:
Vazno!!!! Za sve nove clanove SerbianForuma
Kako odabrati temu i ispravno postaviti post!!!!

Tema za pitanja i odgovore u vezi podforuma:

Internet Radio i Televizija Pitanja i Odgovori

Tema za postavljanje linkova:
Internet Radio i Televizija

Tema za neobavezno ćaskanje, druženje i razonodu:
Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje


Postavljanje Slika Stream-ova:
Dnevna Doza Album Baje

 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top