Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pre dva dana IE.se jednostavno integrisao u Mozilu firefox...
Inace koristim Mozilu kao osnovni pretrazivac.
PROBLEM...kada otvorim mozillu,osim TEME...sve ostalo lici na Internet Explorer... Kako da resim problem????????
ovu mozillu sto pokazujes na slikama,jel to cista mozilla sa njihovog sajta ili je neka usminkana sa neta. ovo te pitam zato sto sam naletio na usminkanu 3.5 sa tovar addona, i imao poslije problema cudo jedno, dok je nisam skinuo i stavio mozillu sa firefox -ovog zvanicnog sajta. vidim gore desno po onim ikonama gdje je home i reload da nije cista mozilla il se varam.
To je njihova mozila...koju koristim nekoliko godina,samo sto sam postavio tu temu...
Problem je sto je sve ostalo prebacilo na internet explorer...
Prekopao sam sva podesavanja,kako bih skapirao shta se desilo i nista?????
Zbog toga sam i pitao,da li se nekom ovo desilo i da li mi moze pomoci da vratim mozilu na njeno podesavanje.
Cak sam i brisao mozilu pa ponovo instalirao...Osim sto sam morao sve da radim ispocetka,nista se bitno nije izmenilo...
Gore su slike i Explorera i Mozile...???????????
Nije to bila sala provjerena istina...Koliko ljudi u svijetu koristi IE??? A koliko Mozilu ili Operu.......A ti ako hoces vec da koristis IE reinstaliraj ga i skini 8 i udaraj
Upravo se o tome i radi...IE me ne interesuje...stvorio mi je problem na Mozili...koji neznam kako da resim...
Znaci...Kako da vratim Mozilu u prethodno stanje da mi ne lici na Internet Explorer???
Ako znate...pomagajte!