Impresivni video snimci

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Evo, pokrećem ovu rubriku gde mozemo da postavljamo video snimke koji su nas impresionirali ili ostavili bez daha.

Počećemo sa ovim:

Beskrajno skakanje u vodu

Dobro uvežbani skakači vrte se u krug i skaču u bazen. Pravo je čudo da prilikom snimanja ovog spota niko nije povređen.
Pravo je čudo da niko nije povređen prilikom snimanja ovog spota. Ali, ovi skakači su očito prošli vojničku obuku pre nego što su se upustili u avanturu.

Dakle, jedan za drugim trče na najviši nivo skakaonice i bacaju se u bazen. Njihova akcija je toliko impresivna da joj je nemoguće naći nekakvu pogrešku.
Dobro uvežbane skakače pogledajte u prilogu.

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ovo je teska video montaza.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ovaj simpatični mladić našao je zanimljiv način da krstari putevima Indonezije. Dalji komentar nije potreban, a vi se potrudite da odgledate snimak do kraja nećete se pokajati. I molimo vas, nikako, ne pokušavajte ovako nešto sami – mnogo više ovakvih pokušaja se završi loše, nego dobro!

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ovi baš imaju sreće...

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Sledeci video me je bas impresionirao (ali ne onim sto su uradili ovi ljudi na snimku):

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
i ja sam gledao klip...zesce dobra stvar...pokazuje koliko su mravi inteligentne zivotinje

Natrag