Šta je novo?

Imenovani direktori zdravstvenih ustanova

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Imenovani direktori zdravstvenih ustanova
02.09.2009. 16:58

Rešenjem Vlade Srbije za direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije imenovan je profesor dr Nenad Borojević, koji je i dosad obavljao tu dužnost, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Za direktora Instituta za transfuziju krvi imenovana je dr Snežana Drašković koja je i dosad obavljala tu dužnost. Prof. dr Milica Lazović imenovana je za direktora Instituta za rehabilitaciju Beograd, dok je te dužnosti razrešena dr Stanka Vidaković.
Za direktora Instituta za mentalno zdravlje imenovana je dr Dušica Lečić - Toševski, koja je i dosad obavljala tu dužnost. Prof. dr Aleksandar Milovanović imenovan je za direktora Instituta za medicinu rada Srbije "Dr Dragomir Karajović" , dok je prof. dr Milan Pavlović razrešen dužnosti vršioca dužnosti direktora te ustanove.
Za direktora Instituta za javno zdravlje Niš imenovan je docent dr Zoran Milošević, koji je dosad bio vršilac dužnosti direktora te ustanove. Za vršioca dužnosti direktora Instituta za javno zdravlje Kragujevac imenovan je prof. dr Dragoljub Đokić, dok je docent dr Dejan Baskić razrešen dužnosti vršioca dužnosti direktora te ustanove, navedeno je u "Glasniku".

Izvor: Blic
 
Top