imam problem molim za pomoc

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Namerno sam postavio ovde ovu temu ali ako nije za ovde pa je prebacite.
Naime, instalirao sam igricu Call of Duty World at War na svom laptopu i verujem da moze da je pokrene jer sam igrao i jace igre od nje na njemu ali kad otvorim igricu izbaci me napolje i izbaci mi ovo (slika). Da li neko zna o cemu se radi i ako zna da li moze da mi pomogne. Stvarno mi treba pomoc. Unapred zahvalan svima na brzim odgovorima.

upload_2014-11-8_18-59-1.png

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pa jel vidis da je greska kod ucitavanja "Could not load material" verovatno nisi dobro skinuo igru sa neta pa hvale podaci,a ako je sa diska mozda je disk umazan ili nesto u tom stilu....nego sto ti gore na desktopu pise 8.6.2012 jel ovo neki stos ,ti si putnik kroz vreme ili sta pitas za negog drugog, zezam se ,pre svega nisi naveo konfiguraciju koju imas ,neboj se mnogi on nas i na djubretu igramo igre ,takodje pogledaj dal si apdejtovao sve drajvere za komponente[zvuk]....ali bice da fale delovi programa u samoj igri...ako imas bad sektori na disk instaliraj igru na drugu particiju....ili skini igru opet...takodje poteraj igru u 32 bita ...neke nece bez toga...

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Pa jel vidis da je greska kod ucitavanja "Could not load material" verovatno nisi dobro skinuo igru sa neta pa hvale podaci,a ako je sa diska mozda je disk umazan ili nesto u tom stilu....nego sto ti gore na desktopu pise 8.6.2012 jel ovo neki stos ,ti si putnik kroz vreme ili sta pitas za negog drugog, zezam se ,pre svega nisi naveo konfiguraciju koju imas ,neboj se mnogi on nas i na djubretu igramo igre ,takodje pogledaj dal si apdejtovao sve drajvere za komponente[zvuk]....ali bice da fale delovi programa u samoj igri...ako imas bad sektori na disk instaliraj igru na drugu particiju....ili skini igru opet...takodje poteraj igru u 32 bita ...neke nece bez toga...

ma ok je igra... dao sam je drugu na njegov lap i on je instalirao sasvim normalno i igra, i ja sam je igrao kuci na kompu, a na ovom lapu ne mogu da je otvorim jer mi to izbaci. lap je acer aspire e1-522

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Po tvom desktopu vidim da nisi naivan decko ,tu je ceo arsenal od YTD downloader do Vlc player ,pokusaj sve sto sam rekao ,znaci svi drajveri apdejtuj ,sad vec kad smo kod toga skini cak i drajvere za procesor ,s druge strane sto se tice same igre ne bi bilo lose da skines i zadnji patch za doticnu zbog moguce nekompaktibilnosti sa lapom....jer da se ne lazemo,al igre se bas i ne igraju na toj vrsti masine...zna se zasta laptop sluzi.....
Postavi graficku na maximum da vidis dal ce samo da krene ,mozda neko filtriranje nedostaje ko zna....

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Po tvom desktopu vidim da nisi naivan decko ,tu je ceo arsenal od YTD downloader do Vlc player ,pokusaj sve sto sam rekao ,znaci svi drajveri apdejtuj ,sad vec kad smo kod toga skini cak i drajvere za procesor ,s druge strane sto se tice same igre ne bi bilo lose da skines i zadnji patch za doticnu zbog moguce nekompaktibilnosti sa lapom....jer da se ne lazemo,al igre se bas i ne igraju na toj vrsti masine...zna se zasta laptop sluzi.....
Postavi graficku na maximum da vidis dal ce samo da krene ,mozda neko filtriranje nedostaje ko zna....

Sredio sam sve deinstaliranjem "utorrent" programa sa stikliranjem, pri deinstalaciji, remove settings i podesavanjem zvucne kartice na 24 bit, 44100 Hz (Studio Quality) i proradio. U svakom slucaju hvala ti na odgovorima i pomoci jer ce mi saveti svakako odgovarati i kasnije u nekim drugim situacijama. Hvala jos jednom. Sve najbolje.

Član
Učlanjen(a)
04.12.2012
Poruka
130

Kako podaci mogu da hvale? hvali se neko za uspeh, a podaci FALE!!!

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ovo je naravno bio "Pokusaj" uctivog izrazavanja,al kako god da ga okrenes resili smo problem i to je to...
images

Natrag