iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Član
Učlanjen(a)
03.12.2011
Poruka
134
Gde mogu naći skockanu verziju za kamione,hvala svim dobrim ljudima

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.902
Svaki WinCE Primo ima potpunu truck podršku

Umesto da skidaš ko zna kakve opet pretrpane pakete koji su samo ukrašeni slikom atraktivnih kamiona, najbolji paket usklopi sam.
Stavi Here mape, samo država kroz koje putuješ, obavezno ftr fajlove tih istih država, hnr fajlove samo regiona kroz koji prolaziš (ili istočna evropa, ili zapadna, ili kompletna, ali nikako sve tri vrste), kamere opet samo za te države
Potom odvojiš 10-ak minuta da podesiš softver (dimenzije tvog kamiona, teret, ograničnja), sačuvaš, i to je to

Interesantno je da iako TomTom mape nemaju zasebne ftr fajlove, najverovatnije imaju potrebne podatke ugrađene u nekim drugim
Neki vozači su mi se kleli da njihove mape bolje funkcionišu po severno- i zapadno-evropskim državama

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.08.2013
Poruka
33
Ako čak i jedna *.fbl datoteka nedostaje iz 'skupa' (istočna evropa, ili zapadna, ili kompletna) na vašem uređaju, *.hnr datoteke za taj skup postaju beskorisne.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.902
Nije tačno
Samo upišeš tekst u sys fajl u odgovarajućoj sekciji, par linija. Obično je već upisano kod svih paketa koje kačimo ovde
[hnr]
ignored_missing_country_ids=*

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.08.2013
Poruka
33
Nije tačno
Samo upišeš tekst u sys fajl u odgovarajućoj sekciji, par linija. Obično je već upisano kod svih paketa koje kačimo ovde
[hnr]
ignored_missing_country_ids=*

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*
Super , hvala na informaciji, da li sam u pravu da je onda naj bolja opcija izbrisati istočnu evropa, i zapadnu evropu i ostaviti samo kompletnu evropu *.hnr datoteka .

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.902
Hrčak. Čemu?
Isto razmišljanje kao i eto mi je cela evropa, nema veze što neću (nikad) putovati u nordijske države, Rusiju, Britaniju, Maltu, Gibraltar ...
Imaš gomilu prostora na mobu pa ti nije problem.
Ali, ne pada ti na pamet da opterećuješ softver nepotrebnim suvišnim sadržajem? Jer ga učitava i drži u memoriji.

Optimum sadržaja, uvek
. Onoliko koliko ti realno treba. I onda sve lepo radi bez problema godinama ...

Poslednja izmena:
Natrag