iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

Član
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
92
@pera.simic

Mislim da nema potrebe JER ne radim ništa specijalno. Možda nisi pratio na času kada je @Bocky72 napisao da ne radi na svim uredjajima iako isti model, ista verzija sistema itd.

Kolega @mirkolj ima ako se sjećam komentara iste uređaje koje ti pominješ i njemu nije proradilo dok.mu nisam poslao svoj set.

Zašto je tako ja ti ne znam reci, toliko stručan nisam. Kao sto rekoh sva tajna je u apk koji je Marx napravio i očigledno u modelima određenim.

Ja sam svoj set koji sam sklopio 2020 probao neki dan i sve je radilo, zatim deinstaliram probam ponovo nema sanse, nece da radi.

Na stranom forumu nasao sam apk od marxa koju je boki postavio i.proradila je navigacija na s22u

Jedino sto recimo ja nisam brisao save niti.krenuo instalaciju inicijalnu nego čisto obrisao iGO, uzeo apk i instalirao sa mojim postavkama i sadržajem foldera. Ništa sem.apk nisam mjenjao. Da li to utiče ne znam.

Ali eto jos 2 3 na stranom forumu su probala pa sam.poslao i radi im. Ovdje sam dao @mirkolj i jos jednom.nick se ne sjećam.

Proces sam pratio koji je Bocky napisao

✅Install
✅ Ne pokrećem
✅ Idem u app info
✅ Dajem ručno sve permisije
✅ Pokrećem iGO i sve radi.

Glupo mi da sada pravim video od nečega sto nije posebno klasični Install sa postojecim postavkama uz uputstva koja je dao Bocky.

❗ Možda jednostavno ne može kod tebe iako se radi o istom modeli tipa. Kao sto je Boki.napisao...sve isto, ista verzija, isti uređaj sve isto na jednom radi na drugom neće. To vec prevazilazi moje znanje a i interesovanja. iGO koristim samo na odmoru 15ak dana ostalo sam TomTom i GM.

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Mislim da nema potrebe JER ne radim ništa specijalno. Možda nisi pratio na času kada je @Bocky72 napisao da ne radi na svim uredjajima iako isti model, ista verzija sistema itd.
Da u pravu si ne mora, evo upravo je sve proradilo kod mene na Samsung Galaxy S756, to je to, resili smo sve probleme, ipak cu ja ovih dana da snimim nekoliko video uputstava bar za Lunu i Android14 ono sto hoce provereno da radi...

Član
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
92
Eh jos nesto...mozda nekom bude od koristi.

Recimo kada sam prvi puta vidio post da vama ne radi ja upalio moj iGO radi iako 14ka.

Medutim kod mene je s22u sa 13ke otišao na 14ku i iGO je radio normal.

Meni vrag ne da mira i ja obrisem.iGO pa pokušam ponovo instalaciju. Nema šanse. Neće i.nece iako je radio nakon update.

Srećom eto jučer vidim Boky i Marx središe taj novi apk koji radi. Tako da sam uspio uz sve svoje postojeće postavke instalirati ponovo iGO uz njihov apk.

Tako da savjet ostalim kojima se desio update sistema. Ne brišite apk itd...ako radi ostavite. Radit ce i dalje na 14ci.

Drugo rješenje je ovaj novi apk ili ostala rješenja koja se nude na stranom forumu putem SDK, abd itd itd.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Azuriran prvi post sa SKOCKANOM Lunom, postavljeno detaljno video uputstvo kako instalirati Lunu na Android14, sve od instalacije LuckyPatcher i aktivacije sa AlfaNum pa do deaktivacije zastite uredjaja i davanja svih potrebnih dozvola.
Daklem dosledno ispostovati video uputstvo Android14 prateci redolsed koraka i bez preskakanja istih i to bi bilo to...
Da dodam da je sve ovo instalirano na cist uredjaj, Azuriran na Android14 i resetovan na fabricka podesavanja.
Takodje obratiti paznju na to koiji install apk koristiti...

Video Uputstvo - Android14:
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
------

PS:

Postovani kolega @INTERPOL ako zelis da pomognes onda se to radi ovako...
Jer pazi ovo sto si napisao:
Glupo mi da sada pravim video od nečega sto nije posebno klasični Install sa postojecim postavkama
jednostavno nije tako. Jedan pogresak klik, jedna propustena dozvola, ne iskljucena zastita, hiljadu gluposti, repovi starih instalacija nepotpuno uklonjenih starih fajlova, kod nekih uredjaja na primer ako ne instaliras tts po pokretanju hoce da blokira pa imas utisak da je problem u pokretanju apk i systemu, zato sam i napomenu da je primer instalacije odradjen na cist uredjaj gde nista nije unapred podeseno...

Ako pomazemo da stavrno pomognemo, a ne ono ma kod mene radi a kod tebe je*em li ga sto nece...

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
NextGen & Android 14 - 7u1
Ko je vec preuzeo poslednju SKOCKANU verziju nema potrebe ponovo da preuzima dovoljno je samo skinuti Install apk za Android 14 i zameniti sa postojecim.
Aplikacije mozete preuzite sa dobro poznatog izvora ili iz same apk.
Pre instalacije OBAVEZNO pogledati Video uputstvo:
Video Uputstvo:
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Video uputstvo je iz dva dela za Lunu i NextGen.
Bez obzira da li instalirate Lunu ili samo NextGen prvi deo video uputstva Lune gde se daju dozvole i deaktiviraju zastite uredjaja kao i instalacija AlfaNumTTS je OBAVEZAN.
Takoje obratiti paznju kod davanja dozvola da ne promakne neka jer NextGen verzije traze manuelnu dodelu dozvola za razliku od Lune.
Daklem ispratiti prvi deo video uputstva za Lunu neposredno do instalacije Lune a onda umesto Lune instalirati po zelji bilo koju NextGen verziju, ja sam primera radi instalirao SVE cisto testa radi a Vi mozete po zelji i potrebi.
Da napomenem da su ove apk ISKLUCIVO za "moje" SKOCKANE verzije sa Pongo skinom, sa drugim Baze Folderom NECE raditi.
Primer instalacije je odradjen na cist uredjaj Azuriran na Android 14 i resetovan na fabricka podesavanja.
Sve verzije se instaliraju i rade bez ikakvih poroblema u skladu sa svojim ogranicenjima.
Koliko sam primetio vremenska prognoza i stanje na putevima radi kod onih verija koje to podrzavaju ostalo kao na primer prepoznavanje glasa nisam testirao.
Probajte testirajte a u narednom pretodu bice prilagodjene i apk za standarne Baze Fodere...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
353
NextGen & Android 14 - 7u1
Ko je vec preuzeo poslednju SKOCKANU verziju nema potrebe ponovo da preuzima dovoljno je samo skinuti Install apk za Android 14 i zameniti sa postojecim.
Aplikacije mozete preuzite sa dobro poznatog izvora ili iz same apk.
Pre instalacije OBAVEZNO pogledati Video uputstvo:
Video Uputstvo:
[Hidden content]

Video uputstvo je iz dva dela za Lunu i NextGen.
Bez obzira da li instalirate Lunu ili samo NextGen prvi deo video uputstva Lune gde se daju dozvole i deaktiviraju zastite uredjaja kao i instalacija AlfaNumTTS je OBAVEZAN.
Takoje obratiti paznju kod davanja dozvola da ne promakne neka jer NextGen verzije traze manuelnu dodelu dozvola za razliku od Lune.
Daklem ispratiti prvi deo video uputstva za Lunu neposredno do instalacije Lune a onda umesto Lune instalirati po zelji bilo koju NextGen verziju, ja sam primera radi instalirao SVE cisto testa radi a Vi mozete po zelji i potrebi.
Da napomenem da su ove apk ISKLUCIVO za "moje" SKOCKANE verzije sa Pongo skinom, sa drugim Baze Folderom NECE raditi.
Primer instalacije je odradjen na cist uredjaj Azuriran na Android 14 i resetovan na fabricka podesavanja.
Sve verzije se instaliraju i rade bez ikakvih poroblema u skladu sa svojim ogranicenjima.
Koliko sam primetio vremenska prognoza i stanje na putevima radi kod onih verija koje to podrzavaju ostalo kao na primer prepoznavanje glasa nisam testirao.
Probajte testirajte a u narednom pretodu bice prilagodjene i apk za standarne Baze Fodere...
"Ko je vec preuzeo poslednju SKOCKANU verziju nema potrebe ponovo da preuzima dovoljno je samo skinuti Install apk za Android 14 i zameniti sa postojecim."
Gde da skinem ovaj install apk za android 14?
Imam poskidane - v9.18.27.6875.19-mod apk
9.18.27.736574-mod apk
I kada zelim da ih instaliram izbacuje mi da nisu podrzane zbog verzije androida na telefonu.
Koja je to tacno poslednja skockana verzija i koji apk za android 14?

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Sve vercera zahvaljujuci clanu @mirkolj a tebi svaka cast na detaljnom uputstvu.
Pa mora da radi kad je sa mojom MOD verzijom Pongo skina...;););)

Nije poenta da proradi sa jednom apk na jednom uredjaju vec sa bilo kojom na bilo kojem, da provalimo kako modifikovati bilo koju cak i onu naj stariju i naj bolje krekovanu kao na primer Israel, da proradi i ispravno radi, mogu ti reci da smo na dobrom putu za sada gde god da sam proverio na Android 14 Israel radi.

Da ne bude zabune za sada samo za "moje" SKOCKANE verzije gde se baze folder zove iGO_NextGen, ako sve proradi kako treba lako ce mo resiti i aplikacije za standardne baze foldere.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
19
Daj screenshot.
Касним са одговором, али пошто се покренула прича око подешавања iGo-а, због нове верзије Дрндоида, помислих да пробам да решим и мој проблем.
Укратко, имам iGo NextGen (9.18.27.687519) и он рутира добро.
iGO_1_verzija_s.jpg

Проблем је што ми НЕ ПРИКАЗУЈЕ ВРЕМЕ (ни преостало, ни када се стиже...). Проблем креће приликом бирања одредишта, када за сваку руту прикаже дужину (у km), али не приказује потребно време:
iGO_2_izbor_s.jpg

Проблем се наставља када крене са навигацијом где такође не приказује податке о времену (преостало време, у колико сати се стиже...):
iGO_3_rad_s.jpg

Још једном, програм ради навигацију, али ни у једном тренутку не приказује податке о времену.

iGoNextGen се котрља на Huawei Mate10 (Дрндоид 9 / EMUI 9.1), мада не верујем да је проблем до уређаја/верзије Дрндоида.

Унапред захваљујем свакоме ко има идеју како решити проблем.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
Mate 10 lite ili Pro? Jer na pravoj 10ki sa androdom 10 nema problema. Ali to zasigurno nema veze sa izdanjem sistema.
Mislim da si nešto zeznuo oko podešavanja /instalacije/apdejta iGO-a. Počisti keš, obriši save folder, pa podesi ispočetka.
Mada, to je dosta zastarela varijanta skina, poželjan je apdejt, možda nemaš ni svež globalcfg, možda si propustio neku od dozvola, svašta može da bude.

Natrag