iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
26
Jel ima neko aktuelni link za skockanu verziju, sve sto sam pokusao je isteklo?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
19
Има iGo Primo NextGen 9.18.27.687519 (26.07.2017) by Pongo, могуће да је врзија из првог поста.
Елем имам проблем два проблема:
1. у доњем делу не приказује вредности за време доласка, преостало време. Тачније приказује само за преостали део пута у км, али не и прва два параметра (са леве доње стране).
2. када на аутопуту наиђем на део где су камере, ако којим случајем возим близу ограничења почиње да пишти. Проблем је што и ако успорим, далеко испод ограничења, и даље настави да пишти, буквално док не убијем програм

Да ли треба нешто додатно подесити или је до верзије па треба новија и која? Видим да има 4 верзије, али не знам која је разлика

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
To nisu problemi
1. To se podešava, polja mogu da budu vreme, visina, pređeni put i još ponešto
2. I to se podešava.
Ali, lako je moguće da je u pitanju prastara verzija pa se ne slaže sa sistemskim drajverima.. Ubaci najsvežiji skin/skockano izdanje,

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.08.2009
Poruka
2
Pozdrav ljudi,

Koristim vec duze vreme uspesno verziju Nextgen-a 6.18.27.687510,jan.2017 by Toda81 iz ove sekcije na android 7incnom navigacionom uredjaju,. U poslednje vreme aplikacija je pocela sama da se prebacuje iz standadnog moda navigacije u mod мод скрените према начину скретања sama od sebe u random situacijama sto je pocelo opasno da me zivcira jer svaki put kad se to desi moram kliknuti na ekran da se vrati u standardni mod. U opcijama nigde nema podesavanja da automatski menja modove navigacije,vec samo izbor zeleljnog moda i tamo stoji standardni mod .Pregledao sam sys fajl,probao naci naredbe koje se odnose na modove i nisam nista uspeo naci. Zna li ko mozda sta moze tu da bude problem? Ranije to nije radila,to je pocelo odnedavno

Poslednja izmena:
Natrag